Babagan awake dhewe

◪ Profil Perusahaan

Diadegake ing 2013 ing Fuyong, kutha industri penting ing Shenzhen West, 3U View fokus ing tampilan LED / LCD seluler sing cerdas.Tampilan kasebut utamane digunakake ing terminal kendharaan kayata bis, taksi, mobil online, lan kendharaan pangiriman ekspres, lsp.

3U VIEW setya mbangun rantai ekologis tampilan kendaraan seluler sing cerdas ing saindenging jagad, nyedhiyakake solusi sakabèhé kanggo piranti tampilan IoT seluler kanggo pelanggan global.Kanthi tampilan kendaraan seluler minangka link, interkoneksi donya disambung.

babagan_kita1

◪ Kaluwihan Kita

Peringkat ing antarane 3 paling dhuwur ing donya ing industri tampilan cerdas seluler.

Melu ing 5 lapangan tampilan cerdas seluler (bus / taksi / taksi internet)
Bus kurir/ransel).

8 seri produk, anjog ing donya.

Luwih saka 10 taun pengalaman industri tampilan LED sing dipasang ing kendaraan Khusus ing terminal tampilan cerdas seluler.

◪ Tim Kita

Kita minangka tim profesional, anggota kita duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing pangembangan produk, produksi lan dodolan ing bidang tampilan kendaraan cerdas seluler.

Kita minangka tim inovatif, tim manajemen kita umume sawise 80, 90, kebak semangat lan semangat inovatif.

Kita minangka tim sing darmabakti, kita yakin manawa merek sing aman asale saka kapercayan para pelanggan, lan mung kanthi fokus, kita bisa nindakake proyek sing apik karo produk kita.

tim 1
perusahaan

Filosofi Bisnis

Kualitas nggawe merek, inovasi ngowahi masa depan.

Pabrik Nyata Shots

Kita fokus ing nyediakake produk tampilan ing-kendaraan kualitas dhuwur adhedhasar layanan hasrat kita, desain inovatif lan total kabijakan Manajemen Optimization.Kita tansah njupuk kualitas minangka unsur pisanan lan terus-terusan ngoptimalake lan nambah produk kita kanggo njamin kualitas unggul lan linuwih.Kita bakal terus nambah layanan lan kualitas produk kanggo nggawe nilai luwih.

IMG_202309226958_1374x807
IMG_202309227870_1374x807
IMG_202309227481_1374x807
IMG_202309223661_1374x807
0zws32fa
027

SERTIFIKAT lan LAPORAN TES

16949
证书02
证书12
1
证书01
证书11
5
证书04
证书10
3
证书06
证书09
2
证书05
证书08
407dfb9f0fac9c5e5d5796c343400db
证书07
证书03

◪ Budaya Perusahaan

Tekane Anyar2

Visi Perusahaan

Tampilan Mobile, Nyambung World.
Manufaktur Cerdas, Mimpin Masa Depan.

Tekane Anyar1

Misi Kita

Nambah nilai produksi, nambah efisiensi, nguber impen, ngasilake produk kelas siji, lan nyambungake interkonektivitas donya karo tampilan seluler.

Produk Unggulan

Semangat Inti Perusahaan

Kerajinan , wong-oriented.
Keuntungan bebarengan lan win-win, pembangunan umum.

inco_-015 (3)

Nilai Perusahaan

Kanthi semangat ngurmati lan matur nuwun, wani njupuk tanggung jawab kanggo tim sing efisien, tampilan seluler sing inovatif, kanggo entuk harga diri.