Kustomisasi Back Office

Dhukungan Kustomisasi Server Domestik

Kanthi penyebaran pribadi, sampeyan bisa ngontrol lan nglindhungi keamanan lan privasi data kanthi luwih apik.Uga nduweni backend broadband lan manajemen, supaya luwih cepet ngakses situs web, lan sampeyan uga bisa nguwasani data pemantauan kanthi nyata.

pangaturan dhewe-1

Disaranake Konfigurasi Server

▶ Konfigurasi Hardware: CPU 2 inti, memori 4GB.

▶ Sistem Operasi: Windows Server 2016 R2 Standard Edition 64-bit versi Cina lan Inggris utawa luwih dhuwur.

▶ Ruang Panyimpenan: 500GB.

▶ Bandwidth Jaringan: 20Mbps utawa luwih utawa ditagih miturut lalu lintas nyata.

Dhukungan Pembangunan Sekunder

Sampeyan bisa nggabungake logika bisnis lan kabutuhan tartamtu menyang piranti lunak kanggo entuk tampilan informasi sing luwih pribadi lan pengalaman interaktif.

pangaturan dhewe-3.1

Sistem kartu

Aplikasi inti, kayata nguripake lan mateni utawa nyetel padhange, lsp.

kustomisasi6

Conn

fungsi komunikasi, tanggung jawab kanggo ngontrol modul komunikasi saka kertu lan platform.

pangaturan dhewe-7

Pamuter

Fungsi playback, tanggung jawab kanggo muter isi tampilan ditampa.

pangaturan dhewe-8

Nganyari

Fungsi upgrade, tanggung jawab kanggo upgrade saben aplikasi ing ndhuwur.

pangaturan dhewe-2

Pangembangan Apk

Langsung ngembangake apk Android.Cara mbukak iki paling fleksibel.Gawe aplikasi dhewe kanggo mbukak ing kertu kontrol kita.Tinimbang nggunakake pamuter kita dhewe kanggo nampilake, paket jar kasedhiya kanggo nelpon lan nyetel padhange.Cara, yen sampeyan pengin komunikasi, sampeyan bisa milih kanggo komunikasi karo server sampeyan dhewe.Kanggo nginstal apk dhewe menyang kertu kontrol, sampeyan kudu instal pamuter dibangun ing.

pangaturan dhewe-4

Pangembangan Realtime

Nggunakake rencana pangembangan wektu nyata, kabeh kertu kontrol kudu nyambung menyang piranti lunak server realtimeServer liwat jaringan (piranti lunak iki adhedhasar nodejs), banjur sistem web pangguna (utawa jinis piranti lunak liyane) nggunakake protokol http kanggo ngirim data ing format tartamtu kanggo realtimeServer kontrol tampilan ing wektu nyata.Server Realtime muter peran nerusake lan komunikasi karo piranti lunak conn ing kertu kontrol.Kertu kontrol nindakake operasi sing cocog miturut instruksi sing ditampa.Macem-macem implementasi antarmuka wis encapsulated lan mung kudu disebut.

pangaturan dhewe-5

Pangembangan Websocket

Sampeyan kudu ngembangake server sampeyan dhewe.Protokol kanggo komunikasi karo kertu kontrol yaiku protokol wss.Antarmuka padha karo antarmuka platform 2.0 kita, sing padha karo ngganti platform kita.

Pengembangan TCP LAN Gateway

Kertu kontrol serves minangka server, nggunakake sockets bedo kanggo nyepetake kacepetan ngirim;ora ana respon kanggo printah nalika proses ngirim file, lan mung respon rampung dening piranti ditampa sadurunge lan sawise ngirim;nggunakake Fungsi nganyari disk U ing ledOK ngekspor program lan nggunakake tcp kanggo ngirim paket teken menyang kertu kontrol kanggo muter program.
Gateway LAN TCP solusi sub-metode: komunikasi langsung karo kertu kontrol, nambah alamat IP kanggo port 2016 kanggo push pesen nyata-wektu, program langsung ngirim teks kanggo kertu kontrol LED, pembangunan iku prasaja lan cepet, lan Kode HTML langsung di-push menyang layar tampilan lan dikirim informasi nyata-wektu.