Transparan OLED Floor-ngadeg Mode L55-Inch

  • Transparan OLED lantai-ngadeg mode L55-inch

    Transparan OLED lantai-ngadeg mode L55-inch

    Ngenalake Model Lantai OLED L55" Groundbreaking Clear!Tampilan revolusioner iki nggabungake teknologi mutakhir karo visual sing nggumunake supaya konten sampeyan bisa urip kaya sadurunge.Kanthi desain apik lan fitur canggih, iku becik kanggo spasi komersial, lingkungan toko lan showrooms.
    Model OLED Floorstanding L55-Inch Transparan dirancang kanggo narik kawigaten para pamirsa kanthi tampilan lan transparansi sing cetha.Kanthi ukuran layar 55 inci, nyedhiyakake kanvas gedhe kanggo nampilake konten sampeyan kanthi cara sing nyenengake lan nyenengake.Teknologi OLED transparan ngidini pamirso ndeleng konten liwat tampilan, nggawe pengalaman ndeleng sing unik lan futuristik.