Model Ceiling 55 Inch OLED Transparan

  • Model langit-langit OLED 55 inci transparan

    Model langit-langit OLED 55 inci transparan

    Ngenalke inovasi paling anyar kita - model ing langit-langit Clear OLED 55″.Tampilan mutakhir iki dirancang kanggo ngowahi pengalaman ndeleng ing macem-macem lingkungan, saka toko eceran lan galeri menyang kantor perusahaan lan ruang umum.
    Tampilan OLED transparan iki nduweni desain modern sing apik lan apik sing nyampur karo lingkungan apa wae, nambah sentuhan keanggunan lan kecanggihan.Ukuran 55-inci nyedhiyakake keseimbangan sing sampurna antarane visibilitas lan fungsi, menehi pengalaman visual sing immersive tanpa njupuk akeh ruang.