OLED Smart Display Series OLED

  • Epitome teknologi lan keanggunan layar OLED 30-inci OLED

    Epitome teknologi lan keanggunan layar OLED 30-inci OLED

    Ngenalke model desktop 30-inci OLED Transparan sing canggih - lambang teknologi lan keanggunan.Kanthi desain sing apik lan fitur sing luar biasa, tampilan inovatif iki ndadekake pengalaman ndeleng sampeyan menyang tingkat anyar.
    Ing tengah-tengah teknologi sing luar biasa iki ana panel OLED Transparan.Kanthi piksel mandhiri, saben piksel individu bisa mancarake cahya kanthi mandiri, ngasilake gambar sing urip lan urip.Saksiake warna sing bener lan rincian sing cetha kaya sadurunge, amarga tampilan iki entuk rasio kontras sing apik banget lan sudut pandang sing amba.

  • Model langit-langit OLED 55 inci transparan

    Model langit-langit OLED 55 inci transparan

    Ngenalke inovasi paling anyar kita - model ing langit-langit Clear OLED 55″.Tampilan mutakhir iki dirancang kanggo ngowahi pengalaman ndeleng ing macem-macem lingkungan, saka toko eceran lan galeri menyang kantor perusahaan lan ruang umum.
    Tampilan OLED transparan iki nduweni desain modern sing apik lan apik sing nyampur karo lingkungan apa wae, nambah sentuhan keanggunan lan kecanggihan.Ukuran 55-inci nyedhiyakake keseimbangan sing sampurna antarane visibilitas lan fungsi, menehi pengalaman visual sing immersive tanpa njupuk akeh ruang.

  • Transparan OLED lantai-ngadeg mode L55-inch

    Transparan OLED lantai-ngadeg mode L55-inch

    Ngenalake Model Lantai OLED L55" Groundbreaking Clear!Tampilan revolusioner iki nggabungake teknologi mutakhir karo visual sing nggumunake supaya konten sampeyan bisa urip kaya sadurunge.Kanthi desain apik lan fitur canggih, iku becik kanggo spasi komersial, lingkungan toko lan showrooms.
    Model OLED Floorstanding L55-Inch Transparan dirancang kanggo narik kawigaten para pamirsa kanthi tampilan lan transparansi sing cetha.Kanthi ukuran layar 55 inci, nyedhiyakake kanvas gedhe kanggo nampilake konten sampeyan kanthi cara sing nyenengake lan nyenengake.Teknologi OLED transparan ngidini pamirso ndeleng konten liwat tampilan, nggawe pengalaman ndeleng sing unik lan futuristik.