Kustomisasi Struktural

Kustomisasi_1

Tampilan Mobil LED sing disesuaikan

Kanthi pengalaman ekstensif ing lapangan tampilan seluler, 3U View mesthekake yen sawetara layar otomotif LED sing unik dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu.3U View nyedhiyakake tampilan LED pindho sisi online taksi online ing atap, layar jendela mburi bis lan layar jendela sisih, layar transparan LED jendela mburi mobil, lan bentuk lan ukuran sing disesuaikan miturut kabutuhan nyata.

Layar Mobil LED saka Sembarang Bentuk lan Ukuran

Ora ketompo apa jenis kendaraan proyek sampeyan, 3U View nduweni kemampuan lan kepinginan kanggo ngirim apa sing dikarepake.lan luwih apik nampilake merek lan efektifitas iklan sampeyan.

Solusi layar mobil LED kreatif

Layanan LED kreatif 3U View ngidini sampeyan mikir gedhe lan ngowahi konsep dadi kasunyatan.Pakar 3U View wis ngerti babagan ngembangake solusi kreatif lan bakal nggarap sampeyan kanggo ngrembug konsep proyek, timeline, anggaran, desain, syarat situs lan rincian layanan/instalasi kanggo nggawe tampilan anyar sing seger kanggo merek sampeyan.

Kustomisasi_5

Kustomisasi Bentuk Penampilan

ZM-

Kustomisasi Ukuran

Desain Tampilan Mobil LED Panjenengan

3U View layar mobil LED khusus digawe kanggo nyukupi kabutuhan unik saben pelanggan.

3U View spesialisasi kanggo nambah kesadaran merek sampeyan ing pasar sing kompetitif lan nawakake macem-macem solusi.Tim desain 3U View mbantu milih jinis layar LED sing cocog, ukuran, wujud lan pitch piksel kanggo asil tampilan sing optimal.

3U View kang generasi anyar LED mobil layar mbisakake panginstalan Creative, kalebu adat-shaped kelet-on mobil layar jendhela mburi lan adat-digawe LED gendheng-dipasang layar pindho, kanggo narik kawigaten manungsa waé lan dodolan dodolan.

Ing transportasi umum lan skenario aplikasi liyane, layar 3U View LED njamin tampilan definisi dhuwur kanthi resolusi sing cetha lan gampang diwaca.

Kustomisasi-4