Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Smart Mobile Tampilan Piranti Series

Q1.Apa kaluwihan produk 3UVIEW ing industri?

A: keuntungan teknis:Kita duwe Tim R&D sing darmabakti kanggo bidang tampilan mobil LED luwih saka 10 taun, lan bisa nggawe produk khusus profesional miturut kabutuhan pelanggan.

B: keuntungan sawise-sales:Kita bisa nyedhiyani layanan sawise-sales profesional long-term amarga kita fokus ing wilayah Segmented tampilan LED kendaraan.

C: Keuntungan rega:Kita duwe sistem pasokan jangka panjang lan stabil, sing ora mung bisa nyedhiyakake produk kanthi kinerja sing apik lan stabil, lan uga nyuda biaya investasi.

Q2.Apa bedane antarane layar mobil LED 3UVIEW lan layar mobil LED tradisional?

Wangsulan: Bab ingkang utama LED mobil layar kabinèt awak nggunakake sheet metal, lan daya lan sistem sing loro nang awak layar.
Desain iki nduweni telung cacat utama:
A: Struktur lembaran logam ndadekake kabeh layar mobil LED luwih gedhe, bobote nganti 22KGS (48.5LBS)
B: Sumber daya lan sistem layar mobil LED tradisional digabungake ing awak layar, lan nalika suhu awak layar dhuwur banget, bakal mengaruhi operasi sistem kasebut.
C: Yen sampeyan kudu nyoba fungsi sistem kayata kontrol kluster, sampeyan uga kudu mbukak kabeh layar lan masang menyang kertu 4G, kang cukup cumbersome kanggo operate.
Layar mobil LED generasi katelu saka 3UVIEW wis luwih nganyarke struktur lan bahan awak layar, lan nduweni telung keuntungan utama ing ngisor iki:
A: Ing syarat-syarat materi, nggunakake aluminium murni Ngartekno nyuda bobot awak layar kanggo 15KGS (33LBS);Kajaba iku, bahan aluminium duwe boros panas sing cepet, sing bisa nyuda pengaruh suhu ing kinerja produk sajrone nggunakake layar mobil LED.
B: Sistem lan sumber daya digabungake ing sisih ngisor produk, nyuda impact layar ing sistem kontrol sajrone operasi (kayata suhu dhuwur, turbulensi, invasi udan, lan liya-liyane).
C: Testing luwih trep.
Nalika nerangake testing fungsi lan selipan kumpulan kertu SIM, mung mbukak plug ing sisih kiwa layar mobil LED lan copot sistem kontrol kanggo masang kertu telpon kanggo testing utawa nggunakake, kang trep kanggo operate lan nemen nyuda pegawe. biaya.

Q3.Apa spesifikasi lan model layar mobil LED 3UVIEW?

Jawaban: Ana 5 model.
Saiki, ana pilihan sing kasedhiya: P2, P2.5, P3, P4, P5.
Sing luwih cilik spasi, luwih akeh piksel, lan efek tampilan sing luwih jelas.Saiki, ana telung model paling laris: P2, P2.5, lan P3.3.

Q4.Kepiye cara nyuda suhu kerja internal layar mobil LED?

Wangsulan: 3UVIEW nyuda suhu sajrone nggunakake layar mobil LED kanthi rong cara kanthi efektif:
A: Interioré layar nganggo struktur aluminium murni kanthi efek boros panas sing luwih apik;
B: Pasang kipas kontrol suhu ing layar.Nalika suhu internal layar tekan 40 derajat utawa ndhuwur, penggemar bakal diwiwiti kanthi otomatis, nyuda suhu kerja ing layar kanthi efektif.

Q5.Apa bedane antarane layar mobil LED tipis 3UVIEW lan layar mobil LED sing kandel?

Jawaban: Ora ana bedane ing kinerja tampilan lan efek, utamane babagan struktur.Sawetara pelanggan ing sawetara negara seneng nggunakake model tipis amarga padha duwe pangertèn Line luwih, Sawetara pelanggan internasional seneng model nglukis Western, kayata Amerika Serikat, amarga sawetara model Vehicle luwih gedhe lan nggunakake model kandel sing cocog luwih.

Q6.Apa sampeyan bisa nyithak logo ing layar mobil LED 3UVIEW?

Jawaban: Ya, versi lancip lan kandel saka layar mobil LED kita duwe posisi printing pribadi.Yen sampeyan pengin asil printing pribadi apik, dianjurake kanggo nggunakake versi nglukis.

Q7.Apa layar mobil LED 3UVIEW mung kasedhiya ing ireng?Apa kita bisa ngatur warna liyane?

Jawaban: Ireng minangka warna standar kanggo layar mobil LED, lan yen sampeyan pengin warna liyane, kita uga bisa ngatur.

Q8.Kepiye carane layar mobil LED 3UVIEW nglawan maling?

Wangsulan: Bab ingkang pisanan, krenjang instalasi kita duwe kunci anti-nyolong, lan kanggo mbusak layar mobil LED, kita kudu nggunakake tombol anti-nyolong.
Kapindho, layar tampilan kita nggunakake kunci anti-nyolong khusus kanggo rong area plug, sing mbutuhake alat khusus kanggo mbukak. Mesthi, kita uga bisa nginstal locator GPS.Yen ana wong ngrusak rak bagasi lan njupuk layar mobil LED, kita uga bisa nemokake layar ing ngendi.

Q9.Apa sampeyan bisa nginstal monitor ing layar mobil LED 3UVIEW?

Jawaban: Iku bisa ditambahake, lan monitor bisa diinstal externally kanggo njupuk foto saka lingkungan lingkungan pas wektune.

Q10.Apa model layar kaca mburi LED 3UVIEW?

Jawaban: Layar jendhela mburi LED kita duwe telung model: P2.6, P2.7, P2.9.

Q11.Carane akeh cara instalasi sampeyan duwe kanggo 3UVIEW LED layar jendhela mburi?

Wangsulan: Ana rong cara instalasi kanggo layar jendhela mburi LED kita: 1. Instalasi tetep. Ndandani ing kursi mburi kanthi krenjang sing dipasang;2. Pasang instalasi, nggunakake kaca khusus adhesive, Kelet kanggo posisi kaca jendhela mburi.

Q12.Apa sampeyan bisa ngatur ukuran layar jendhela mburi LED 3UVIEW?

Jawaban: Iku bisa selaras, lan kita bisa ngatur layar tampilan cocok adhedhasar ukuran nyata saka jendhela mburi kendaraan.

Q13.Apa model LED bus 3UVIEW?

Jawaban: Layar LED bus kita duwe papat model: P3, P4, P5, lan P6.

Q14.Apa tingkat refresh saka 3UVIEW mendhoan layar lampu gendheng?

Jawaban: Nyegerake lampu gendheng mendhoan bisa tekan 5120HZ.

Q15.Apa tingkat anti banyu saka 3UVIEW mendhoan layar lampu gendheng?

Wangsulan: IP65.

Q16.Apa suhu kerja 3UVIEW mendhoan layar lampu gendheng?

Wangsulan: - 40 ℃ ~ + 80 ℃.

Q17.Apa sampeyan bisa ngalih menyang materi sing luwih entheng lan tipis kanggo casing layar bis?

Wangsulan: Mesthi, gumantung saka skenario lan ukuran aplikasi sampeyan.Kita bisa ngatur.

Q18.Apa instalasi rak bagasi ing gendheng mendhoan layar pindho sisi universal?

Wangsulan: Bab ingkang utama ing rak bagasi mobil beda karo SUV.Sampeyan kudu nemtokake ukuran rak bagasi miturut model kendaraan sampeyan.

Q19.Apa layar mobil LED 3UVIEW bisa muter video?

Jawaban: Tampilan mobil LED kita bisa ndhukung macem-macem format, kayata gambar, animasi, video, lan liya-liyane.

Q20.Model layar atap taksi sing luwih apik?

Wangsulan: Bab ingkang paling laris ing pasar punika P2.5 layar gendheng pindho sisi Saiki, kang wis efek tampilan apik lan kinerja biaya dhuwur.Ora bakal diilangi ing 5-6 taun.

Q21.Apa kapasitas produksi layar mobil LED 3UVIEW saben wulan?

Jawaban: 1. Tampilan gendheng pindho sisi kanggo taksi sawetara saka 500 kanggo 700 Unit saben sasi.
2. Bus jendhela mburi tampilan LED 1000 Unit saben sasi.
3. Tampilan jendela mburi mobil online 1500 unit saben wulan.

Q22.Apa voltase saka tampilan LED bus?

Wangsulan: 24V.

Q23.Apa sing kudu ditindakake yen ukuran macem-macem model ora seragam?

Jawaban: Kita bisa ngatur ukuran tampilan LED miturut model sing beda.

Q24.Apa layar mobil LED manca bisa digunakake langsung kanthi masang kertu IoT?

Jawaban: Perlu dipasangake karo APN lokal, lan bisa digunakake sawise konfigurasi sukses.

Q25.Layar mobil LED ing sawetara panggonan duwe garis horisontal nalika difoto nganggo ponsel, lan asile ora apik.Apa layar mobil LED perusahaan 3UVIEW padha?

Wangsulan: Belang horisontal minangka alesan kanggo tingkat refresh sing sithik ing layar mobil LED nalika difoto nganggo ponsel.Perusahaan kita nggunakake IC sikat dhuwur kanggo nambah tingkat refresh layar mobil LED supaya ora katon garis horisontal.

Q26.Kendaraan anyar kita kabeh kendaraan listrik, apa bakal kena pengaruh nalika nginstal layar mobil LED?

Jawaban: Mobil LED kita nggunakake sumber daya mobil khusus, lan konsumsi daya relatif kurang.Contone, konsumsi daya maksimum layar bus LED kira-kira 300W, lan konsumsi daya rata-rata 80W.

Q27.Kepiye sampeyan njamin keamanan produk 3UVIEW sawise instalasi?

Wangsulan: Kaping pisanan, produk 3UVIEW wis diuji lan disertifikasi dening macem-macem lembaga pengujian, kalebu macem-macem fitur safety kayata proteksi sirkuit cendhak, lan liya-liyane.

Q28.Apa bedane layar mobil LCD lan layar mobil LED?

Wangsulan: Bab ingkang utama iku padhange saka layar mobil LCD punika 1000CD/m²umume, iku ora katon njobo sak dina, lan padhange saka layar mobil LED bisa tekan luwih saka 4500CD/m², isi puter maneh bisa cetha katon. ing cahya njaba.

Smart Mobile Tampilan Piranti Series

Q1.Apa klasifikasi layar LED ruangan?

Jawaban: Tampilan LED ruangan disambungake dening kabinèt, sing ndhukung kontrol sinkron lan bedo, lan tampilan LED ruangan duwe cara instalasi beda, kayata wall-dipasang, siji-pole lan pindho-pole, gendheng, etc.

Q2.Apa kaluwihan tampilan LED ruangan?

Wangsulan: Bab ingkang utama pengaruh visual.

Q3.Suwene siklus produksi tampilan LED ruangan?

Jawaban: Biasane njupuk 7-20 dina kerja, gumantung saka jumlah pesenan sampeyan.

Q4.Aku butuh conto, apa jumlah pesenan minimal 3UVIEW?

Jawaban: 1 gambar.

Q5.Sepira gedhene 3UVIEW bisa ngrancang tampilan LEDku?

Wangsulan: Bab ingkang utama ing wangun, ukuran, lan lengkungan.

Q6.Apa kaluwihan lan fitur sing luar biasa saka layar LED transparan?

Jawaban: Transparansi dhuwur njamin syarat cahya lan lapangan malaekat sing amba ing antarane struktur ngumpulake cahya, kayata jubin, fasad kaca, lan jendhela.Mangkono iku njogo asli cahya-kumpul lan transparan tembok kaca.

Q7.Apa kaluwihan lan fitur sing luar biasa saka layar LED transparan?

Jawaban: Transparansi dhuwur njamin syarat cahya lan lapangan malaekat sing amba ing antarane struktur ngumpulake cahya, kayata jubin, fasad kaca, lan jendhela.Mangkono iku njogo asli cahya-kumpul lan transparan tembok kaca.

Q8.Pira regane produk 3UVIEW?

Jawaban: Rega kita adhedhasar jumlah.Ing wektu sing padha, tampilan LED poster kita duwe macem-macem model njero ruangan lan ruangan sing bisa dipilih.Kanggo nyiapake kutipan sing marem kanggo sampeyan, tim sales kita kudu ngerti syarat sampeyan dhisik, banjur menehi rekomendasi model sing cocog kanggo nyiapake lembar tawaran.

Q9.Kepiye carane ngirim video menyang poster LED digital?

Jawaban: Poster LED kita ndhukung WIFI, USB, kabel Lan, lan sambungan HDMI, sampeyan bisa nggunakake smartphone utawa komputer kanggo ngirim video, gambar, teks, lsp.

Q10.Apa yen ana sing rusak, kepiye aku bisa njaluk dhukungan saka 3UVIEW?

Jawaban: Poster LED digital disertifikasi karo CE, ROHS, lan FCC, kita nggawe miturut proses standar, kualitas produk bisa luwih dijamin.
Upamane ana sing rusak, yen ana masalah hardware, sampeyan bisa ngganti bagean sing rusak kanthi nggunakake spare part sing wis disiapake kanggo sampeyan, kita nyedhiyakake video pandhuan.Yen masalah piranti lunak, kita duwe insinyur profesional kanggo nyedhiyakake layanan jarak jauh.Tim sales kerja 7/24 kanggo mbantu koordinasi.

Q11.Kepiye carane ngganti modul LED?

Jawaban: Ndhukung pangopènan ngarep lan mburi, gampang t ngganti siji modul LED ing 30 detik.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?