Seri Tampilan Iklan Bisnis Smart

  • Layar iklan lantai LED warna lengkap HD

    Layar iklan lantai LED warna lengkap HD

    Mesin iklan LED 3UVIEW berkualitas tinggi lan tahan lama, kanthi layar tampilan sing apik banget, lan bisa muter macem-macem file informasi kayata gambar, video, lan audio.Mesin iklan LED iki nduweni fungsi layar definisi dhuwur, layar pamisah cerdas, switch wektu, remot kontrol lan layar puter maneh.Prasaja lan ultra-tipis awak, katon apik gayane lan prasaja, atmosfer dhuwur-mburi, struktur prasaja lan trep nggunakake.Kanthi IP independen, bisa dikontrol kanthi tepat lan nambah efisiensi operasional.Digunakake sacara wiyar ing distrik bisnis utama lan macem-macem bandara, stasiun, hotel, restoran, pusat perbelanjaan, bioskop, bank, rumah sakit, pesta pernikahan, toko mewah, supermarket rantai lan papan liyane.

  • Led konferensi kabeh-ing-siji mesin

    Led konferensi kabeh-ing-siji mesin

    Konferensi layar LED mesin kabeh-ing-siji wis ngrevolusi cara konferensi lan rapat ditindakake.Piranti canggih iki nggabungake macem-macem fitur lan teknologi kanggo nyedhiyakake pengalaman konferensi sing lancar.Saka tampilan definisi dhuwur nganti fungsi interaktif, mesin kabeh-ing-siji konferensi layar LED nawakake akeh kaluwihan kanggo bisnis lan organisasi.

    Salah sawijining kaluwihan utama mesin konferensi layar LED kabeh-ing-siji yaiku kualitas tampilan sing unggul.Dilengkapi karo layar LED, mesin iki ngirim werna sregep, gambar cetha, lan kontras banget, mesthekake yen saben presentation utawa video ditampilake kanthi gamblang.Pengalaman visual sing luar biasa iki melu peserta lan ngidini dheweke ngerti lan nyerep informasi sing diwenehake.

  • Layar iklan tiang lampu ruangan LED

    Layar iklan tiang lampu ruangan LED

    Kutub lampu cerdas, nggunakake teknologi kayata LoRa, ZigBee, kontrol stream video, lan Internet of Things, nginstal macem-macem piranti akuisisi lan sensor ing mburi ngarep kanggo ngumpulake informasi lan ngontrol jarak adoh saben piranti pinter ing mburi ngarep, lan ngirim data. menyang backend server liwat jaringan Iki diproses lan digabungake menyang sistem manajemen cerdas multi-fungsi, yaiku, adhedhasar fungsi lampu, nggabungake WIFI, pengawasan video, siaran umum, tumpukan pangisi daya kendaraan listrik, basis 4G stasiun, layar kutub lampu, ngawasi lingkungan, Alarm siji-tombol lan akeh fungsi liyane.