Takeway Box LED Display

  • Tampilan LED RGB Takeway Kanggo Media Iklan ruangan

    Tampilan LED RGB Takeway Kanggo Media Iklan ruangan

    1. Jangkoan dhuwur.Ana nomer akeh lanang takeaway, lan rute operasi ora tetep.Dheweke kerep mlebu lan metu saka distrik bisnis utama, distrik komersial lan finansial, wilayah urip sing akeh, stasiun lan wilayah liyane.Dheweke duwe kesempatan kanggo kena pengaruh iklan frekuensi dhuwur sajrone lelungan, omah, bisnis lan blanja.

    2. Penonton langsung: Wong sing njupuk adhine metu saben dina utawa wong ing mobil bakal dadi wong sing kena frekuensi informasi iklan.

    3. Mobilitas dhuwur.Wong-wong sing njupuk adoh banget seluler lan ora tundhuk watesan geografis.Bisa lelungan menyang saben pojok kutha.Nduwe pengaruh sing jero, ruang lingkup sing amba, jangkoan sing amba, lan ora diwatesi wektu lan rute.Bisa nggawa pariwara lan ngirim informasi menyang massa kapan wae lan ing ngendi wae, sing ora ditandingi karo pariwara liyane.

    4. Media anyar.Wong akeh takeaway nduweni ciri "ngoyak wong akeh" sing ora diduweni dening media liyane. Minangka media anyar, iklan LED kothak takeaway mesthi bakal narik kawigaten kabeh pasar, lan duwe kesempatan kanggo nggawe sensasi lan entuk nilai komunikasi sing luwih gedhe