Kustomisasi Fungsi

Kustomisasi fungsi (1)

Kamera Mobil LED Kab

Sawise nginstal kamera ing layar loro-lorone gendheng LED, ora mung menehi sampeyan fungsi ngawasi lan ngrekam nyopir sing luwih lengkap, nanging uga ngidini sampeyan tansah menehi perhatian marang owah-owahan ing lingkungan njaba mobil, nambah safety kendaraan. .Iki penting banget kanggo ngrampungake masalah kacilakan lalu lintas lan masalah keamanan.

Sensor Fotosensitif Mobil LED

Probe fotosensitif bisa kanthi otomatis nyetel padhange layar mobil LED dobel miturut owah-owahan ing cahya sekitar, saéngga nambah safety lan nyuda konsumsi energi, entuk perlindungan lingkungan lan ndawakake umur tampilan.Lan tansah njaga efek tampilan sing paling apik.

Kustomisasi fungsi (2)
Kustomisasi fungsi (1)

Sensor Suhu lan Kelembapan

Nginstal sensor suhu lan asor ngidini layar pindho sisi gendheng LED kanggo entuk paramèter kayata suhu sekitar lan asor, kanthi otomatis nyetel lingkungan interior miturut paramèter, lan uga bisa digunakake kanggo ngontrol peralatan kayata AC kendaraan.Nyedhiyakake sampeyan lan penumpang sampeyan lingkungan nyopir sing nyaman, supaya sampeyan tetep nyaman sajrone lelungan dawa utawa macet.

Pengawasan Lingkungan

Bisa ngawasi kualitas udhara, gangguan lan faktor lingkungan liyane ing njero lan njaba mobil kanthi wektu nyata, lan menehi bebaya pas wektune supaya sampeyan bisa ngerti bebaya potensial ing lingkungan nyopir.Iki menehi sampeyan pengalaman nyopir sing luwih aman lan berkualitas, lan uga nyukupi kabutuhan wong modern sing prihatin babagan kesehatan lan lingkungan.

Kustomisasi fungsi (4)