Tampilan LCD Bus

  • Tampilan LCD Bus

    Tampilan LCD Bus

    Ngenalke inovasi paling anyar ing teknologi signage digital - tampilan LCD bus!Dirancang khusus kanggo kendaraan transportasi umum, sistem tampilan mutakhir iki nyedhiyakake cara sing dinamis lan menarik kanggo komunikasi karo penumpang lan nambah pengalaman lelungan sakabèhé.
    Kanthi desain modern sing ramping, layar LCD bus kanthi lancar nyampur karo interior bis apa wae, nyedhiyakake pengalaman visual sing nyenengake kanggo penumpang.Layar resolusi dhuwur ngirimake gambar sing cetha lan werna sing sregep, mesthekake informasi lan pariwara gampang dideleng sanajan ing wayah awan sing padhang utawa kurang cahya.