Tampilan LCD Bus

Katrangan singkat:

Ngenalke inovasi paling anyar ing teknologi signage digital - tampilan LCD bus!Dirancang khusus kanggo kendaraan transportasi umum, sistem tampilan mutakhir iki nyedhiyakake cara sing dinamis lan menarik kanggo komunikasi karo penumpang lan nambah pengalaman lelungan sakabèhé.
Kanthi desain modern sing ramping, layar LCD bus kanthi lancar nyampur karo interior bis apa wae, nyedhiyakake pengalaman visual sing nyenengake kanggo penumpang.Layar resolusi dhuwur ngirimake gambar sing cetha lan werna sing sregep, mesthekake informasi lan pariwara gampang dideleng sanajan ing wayah awan sing padhang utawa kurang cahya.


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:CE 3C FCC TS16949
  • Nomer Model:VSB-L
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katentuan Pembayaran & Pengiriman

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa nego
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 2000 / set / wulan

    Kaluwihan

    lcd bus (1)
    lcd bus (2)
    lcd bus (3)
    lcd bus (4)
    lcd bus (5)
    lcd bus (6)

    Bus Lcd Tampilan Parameter Pambuka

    Aplikasi

    Ing jero ruangan, Bus

    Jinis

    LCD

    warna

    perak, ireng, OEM

    Tipe Supplier

    Pabrikan asli

    Media kasedhiya

    lembar data, Foto

    Panggonan Asal

    Guangdong, China

    Nomer Model

    HS-SXCZ32001

    Jeneng merek

    FVASEE / OEM

    nggunakake

    iklan nerbitake, Bus

    Fungsi

    SDK, Iklan Layar Tampilan LED

    Spesifikasi

    Tampilan iklan

    padhang

    400cd/m2, 400cd/m2

    Rasio Tampilan

    16:9, 16:9

    Wektu Respon

    5 ms,5m

    Umur (jam)

    > 60000 jam, > 60000 jam

    Rating IP

    A, A

    Resolusi

    2K/4K

    Sudut Pandang (H/V)

    H178V178, H178V178

    Ukuran

    32 inchi

    Speaker

    2*10w

    Audio

    MP3, WMA, WAV, EAAC+, MP2 dec, AC3, FLAC, APE, BSAC

    Video

    MPEG1/2/4, AVI, H.264, MOV, MKV, RMVB, RM, TS... etc

    Gambar

    JPEG, BMP, GIF, PNG

    Bahan omah

    omah logam kabèh

    Garansi

    2 taun

    werna

    Ireng / Putih / Werna Custom

     

    Aplikasi

    kasus (3)
    kasus (2)
    kasus (1)
    kasus (4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk