Tampilan LED RGB Takeway Kanggo Media Iklan ruangan

Katrangan singkat:

1. Jangkoan dhuwur.Ana nomer akeh lanang takeaway, lan rute operasi ora tetep.Dheweke kerep mlebu lan metu saka distrik bisnis utama, distrik komersial lan finansial, wilayah urip sing akeh, stasiun lan wilayah liyane.Dheweke duwe kesempatan kanggo kena pengaruh iklan frekuensi dhuwur sajrone lelungan, omah, bisnis lan blanja.

2. Penonton langsung: Wong sing njupuk adhine metu saben dina utawa wong ing mobil bakal dadi wong sing kena frekuensi informasi iklan.

3. Mobilitas dhuwur.Wong-wong sing njupuk adoh banget seluler lan ora tundhuk watesan geografis.Bisa lelungan menyang saben pojok kutha.Nduwe pengaruh sing jero, ruang lingkup sing amba, jangkoan sing amba, lan ora diwatesi wektu lan rute.Bisa nggawa pariwara lan ngirim informasi menyang massa kapan wae lan ing ngendi wae, sing ora ditandingi karo pariwara liyane.

4. Media anyar.Wong akeh takeaway nduweni ciri "ngoyak wong akeh" sing ora diduweni dening media liyane. Minangka media anyar, iklan LED kothak takeaway mesthi bakal narik kawigaten kabeh pasar, lan duwe kesempatan kanggo nggawe sensasi lan entuk nilai komunikasi sing luwih gedhe


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:CE 3C FCC TS16949
  • Nomer Model:VSW
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katentuan Pembayaran & Pengiriman

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa nego
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 2000 / set / wulan

    Kaluwihan

    1. Kothak layar LED mobil takeaway digawe saka bahan plastik sing dikuatake serat kaca, sing anti tabrakan lan nduweni kinerja insulasi termal sing apik.

    2. Nganggo sumber daya LED sing dipasang kendaraan khusus, lan layar nganggo desain skema hemat energi, sing kanthi efektif nyuda konsumsi daya tampilan LED.

    3. Nggunakake manik-manik lampu LED padhang ruangan, padhange ≥4500CD / m2, lan isi tampilan uga katon cetha ing srengenge.

    4. Desain struktur tampilan layar LED telung sisi diadopsi, supaya wong ing arah sing beda bisa ndeleng isi pariwara, lan pamirsa pariwara luwih akeh.

    5. Instalasi lan disassembly saka kabinet gampang, lan layar iklan LED bisa powered by mobil pangiriman, utawa bisa powered by power bank.

    1-Kaluwihan

    Tampilan Video Struktur Produk

    2-Video

    Taxi Roof Led Tampilan Instalasi Langkah

    Instalasi gampang, langkahe padha karo rak gendheng mobil biasa.Mung kudu nginstal tampilan LED mobil ing rak dhisik, banjur pasang ing mobil.

    3-langkah

    Taxi Roof Led Tampilan Parameter Pambuka

    Item

    VSW-B3

    VSW-B4

    Piksel

    3

    4

    Tipe Led

    SMD 1921

    SMD 1921

    Kapadhetan piksel

    titik/m2

    111111

    62500

    Ukuran Tampilan

    W* Hmm

    336*384

    336*384

    Ukuran Kabinet

    W * H * D mm

    500x500x500

    500x500x500

    Resolusi Kabinet

    titik-titik

    112*128*3

    80*96*3

    Bobot Kabinet

    Kg/unit

    14

    14

    Bahan Kabinet Kab

    Fiberglass

    Fiberglass

    padhang

    CD/㎡

    ≥4500

    ≥4500

    Sudut Pandang

    V160°/H 140°

    V160°/H 140

    Konsumsi Daya Maks

    W/set

    280

    260

    Ave.Konsumsi Daya

    W/set

    75

    66

    Tegangan Input

    V

    12

    12

    Refresh Rate

    Hz

    1920

    1920

    Suhu Operasi

    °C

    -30~80

    -30~80

    Kelembapan Kerja (RH)

    10%~80%

    10%~80%

    Ingress Protection

    IP65

    IP65

    Cara Kontrol

    Android+4G+AP+WiFi+GPS

    Aplikasi

    aplikasi (3)
    aplikasi (2)
    aplikasi (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita