Transparan OLED lantai-ngadeg mode L55-inch

Katrangan singkat:

Ngenalake Model Lantai OLED L55" Groundbreaking Clear!Tampilan revolusioner iki nggabungake teknologi mutakhir karo visual sing nggumunake supaya konten sampeyan bisa urip kaya sadurunge.Kanthi desain apik lan fitur canggih, iku becik kanggo spasi komersial, lingkungan toko lan showrooms.
Model OLED Floorstanding L55-Inch Transparan dirancang kanggo narik kawigaten para pamirsa kanthi tampilan lan transparansi sing cetha.Kanthi ukuran layar 55 inci, nyedhiyakake kanvas gedhe kanggo nampilake konten sampeyan kanthi cara sing nyenengake lan nyenengake.Teknologi OLED transparan ngidini pamirso ndeleng konten liwat tampilan, nggawe pengalaman ndeleng sing unik lan futuristik.


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:TS16949 CE FCC 3C
  • Seri produk:VSOLED-55B
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katentuan Pembayaran & Pengiriman

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa dibantah
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 1000 / set / wulan

    Kaluwihan

    1. Tampilan transparan: Fitur paling gedhe saka model L55-inch iku tampilan OLED transparent.Ora kaya tampilan tradisional, nampilake konten sampeyan nalika nyampur kanthi lancar karo lingkungane.Fitur iki bisa nambah sentuhan keanggunan ing papan apa wae.

    2. Visual Dhuwur-definisi: Model L55-inch wis resolusi [insert resolution], ngirimke visuals nggumunke karo rincian sugih lan werna sregep.Apa sampeyan nampilake video, gambar utawa konten interaktif, saben unsur bakal urip kanthi kajelasan sing ora ana tandhingane.

    3. amba ndeleng Wide: model L55-inch nawakake amba ndeleng sudhut, mesthekake isi katon saka saben sudhut kamar.Iki nggedhekake keterlibatan pamirsa, amarga malah wong sing ngadeg ing sudut sing seneng pengalaman ndeleng sing optimal.

    4. Instalasi Versatile: Thanks kanggo desain lantai-ngadeg, model L55-inch gampang kanggo nginstal lan bisa diselehake ing macem-macem posisi.Apa sampeyan luwih seneng nginstal ing toko eceran, lobi perusahaan, utawa ruang pamer, bisa digabungake kanthi lancar ing lingkungan apa wae.

    5. Antarmuka pangguna-loropaken: model L55-inch dilengkapi antarmuka pangguna-loropaken sing ndadekake Manajemen isi breeze.Kanthi kontrol intuisi lan tata letak sing bisa dikustomisasi, sampeyan bisa nganyari lan ngatur konten kanthi gampang, supaya konten kasebut tansah seger lan relevan.

    Transparan OLED lantai-ngadeg mode L55-inch

    Parameter
    Panel Ukuran 55 ing
    Jinis Teknologi Panel OLED
    Pangiriman 40%
    Kontras Dinamis 150000:1
    Bagiane 16:9
    Resolusi 1920*1080
    Sudut Pandang 178° (munggah, mudhun, kiwa, tengen)
    padhang 150-400nit
    Jumlah Piksel

    (HxVx3)

    6220800
    Warna Gamut 108%
    Urip (nilai khas) 30000H
    Jam operasi 18H/7 dina (mung layar dinamis)
    arah Vertikal
    Refresh Rate 120Hz
    Antarmuka Input Antarmuka HDMI * 1
    Antarmuka USB * 1
    Fitur Khusus Tutul Ora ana / Kapasitansi (opsional)
    Fitur Tampilan transparan

    Kontrol cahya otonom piksel

    Respon super cepet

    Sumber Daya/

    Lingkungan

    Power Supply Daya kerja: AC100-240V 50/60Hz
    Lingkungan Suhu: 0-40 ° Kelembapan 10%-80%
    Ukuran Ukuran Tampilan 680.4*1209.6(mm)
    Ukuran Panel 699.35*1221.5*(mm)
    Ukuran Sakabèhé 765,5 * 1778,8 (mm)
    Konsumsi Daya Nilai Khas 190W
    DPM 3W
    mateni 0.5W
    Packing krenjang Kotak Utama, Cover, Base
    Lampiran Remote Control, Kabel Daya

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita