Epitome teknologi lan keanggunan layar OLED 30-inci OLED

Katrangan singkat:

Ngenalke model desktop 30-inci OLED Transparan sing canggih - lambang teknologi lan keanggunan.Kanthi desain sing apik lan fitur sing luar biasa, tampilan inovatif iki ndadekake pengalaman ndeleng sampeyan menyang tingkat anyar.
Ing tengah-tengah teknologi sing luar biasa iki ana panel OLED Transparan.Kanthi piksel mandhiri, saben piksel individu bisa mancarake cahya kanthi mandiri, ngasilake gambar sing urip lan urip.Saksiake warna sing bener lan rincian sing cetha kaya sadurunge, amarga tampilan iki entuk rasio kontras sing apik banget lan sudut pandang sing amba.


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:TS16949 CE FCC 3C
  • Seri produk:VSOLED-A
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katentuan Pembayaran & Pengiriman

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa dibantah
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 1000 / set / wulan

    Kaluwihan

    Ngenalke model meja revolusioner Clear OLED 30" ing ngendi inovasi cocog karo fungsi. Kanthi fitur-fitur canggih, piranti iki bakal nemtokake maneh cara sampeyan nggarap lan sesambungan karo teknologi.

    1. PENGALAMAN VISUAL IMMERSIVE: Model desktop 30-inch OLED transparan nduweni tampilan sing nggumunake sing menehi kajelasan lan reproduksi warna sing ora ana tandhingane.Apa sampeyan lagi nonton film, nggarap desain sing rumit, utawa mung browsing internet, saben gambar utawa video urip kanthi detail sing luar biasa.Tampilan transparan uga nambah rasa futuristik, nggawe persiyapan meja sampeyan minangka wiwitan obrolan.

    2. Desain Gaya lan Modern: Dirancang kanthi keanggunan, desktop iki nduweni desain sing apik lan modern sing bakal nglengkapi setelan apa wae.Tampilan transparan nyawiji kanthi lancar menyang ruang kerja kanggo estetika minimalis.Digabungake karo profil sing ramping lan bangunan sing entheng, iki minangka tambahan sing cocog kanggo kantor, studio, utawa omah sampeyan.

    3. Pilihan Konektivitas Versatile: Model Desktop 30-Inci OLED sing cetha njamin sampeyan bakal tansah disambungake.Kanthi sawetara opsi panyambungan kalebu HDMI, USB lan Bluetooth, sampeyan bisa kanthi gampang nyambungake laptop, smartphone utawa tablet menyang monitor.Ngalami multitasking tanpa gaweyan lan ngalih ing antarane piranti kanthi gampang.

    4. Kapabilitas Layar Demek: Model desktop iki nduweni antarmuka layar demek sing dibangun kanggo kontrol lan pandhu arah intuisi.Apa sampeyan nggulung dokumen, nggedhekake gambar utawa muter game interaktif, layar demek nyedhiyakake pengalaman pangguna sing lancar lan immersive.Ngomong pamit menyang piranti input tradisional lan ngrampungake masa depan interaksi desktop.

    5. Kinerja hemat energi: Senadyan fitur sing nyengsemaken, Clear OLED 30-Inch Desktop Model dirancang karo konservasi energi ing atine.Kanthi konsumsi daya sing sithik, sampeyan bisa nggunakake wektu suwe tanpa kuwatir babagan tagihan listrik sing gedhe banget.Piranti sing ramah lingkungan iki nggabungake kinerja lan kelestarian, dadi pilihan sing tanggung jawab kanggo pangguna modern.

    Parameter layar OLED 30-inci OLED

    Parameter
    Panel Ukuran 30 inchi
    Jinis Teknologi Panel OLED
    Pangiriman 40%
    Kontras Dinamis 150000:1
    Bagiane 16:9
    Resolusi 1280*760
    Sudut Pandang 178°
    padhang 350/135nit
    Jumlah Piksel

    (HxVx3)

    921600
    Warna Gamut 108%
    Urip (nilai khas) 30000H
    Jam operasi 18H/7 dina
    arah Horisontal
    Refresh Rate 120Hz
    Antarmuka Input Antarmuka HDMI * 1
    Antarmuka USB * 1
    Fitur Khusus Tutul Ora ana / Kapasitansi (opsional)
    Fitur Tampilan transparan

    Kontrol cahya otonom piksel

    Respon super cepet

    Sumber Daya/

    Lingkungan

    Power Supply Daya kerja: AC100-240V 50/60Hz
    Lingkungan Suhu: 0-40 ° Kelembapan 10%-80%
    Ukuran Ukuran Tampilan 676.09*387.48(mm)
    Ukuran Panel 676.09*387.48(mm)
    Ukuran Sakabèhé 714*461.3 (mm)
    Konsumsi Daya Nilai Khas 190W
    DPM 3W
    mateni 0.5W
    Packing krenjang Kotak Utama, Cover, Base
    Lampiran Remote Control, Kabel Daya

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita