Ngenalake Tampilan LED Indoor Revolusioner Kita

Katrangan singkat:

Ngenalake Tampilan LED Indoor Revolusioner Kita: Solusi Visual Paling Apik
Ing 3UVIEW, kita bangga ngenalake terobosan paling anyar ing teknologi visual - tampilan LED njero ruangan.Kanthi fitur-fitur canggih lan kualitas gambar sing ora ana tandhingane, produk iki bakal ngowahi cara sampeyan ngalami konten visual.
Tampilan LED njero ruangan kita dirancang kanthi pakaryan sing unggul lan perhatian marang detail kanggo menehi pengalaman visual sing nggumunake sing ora ana tandhingane.Résolusi HD njamin gambar sing cetha kristal lan warna sing sregep sing saben wektu bisa nggumunake para pamirsa.Apa sampeyan ana ing ruang rapat perusahaan, toko eceran utawa papan hiburan, tampilan iki bakal nambah konten visual sampeyan.


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:TS16949 CE FCC 3C
  • Seri produk:VSI
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katentuan Pembayaran & Pengiriman

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa dibantah
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 1000 / set / wulan

    Kaluwihan

    product_img (1)
    product_img (2)
    product_img (3)
    img_produk (4)

    Layar iklan tiang lampu ruangan LED

    Item VSI-A2 VSI-A2.5 VSI-A4
    Piksel 2 2.5 4
    Tipe Led SMD 1415 SMD 1921 SMD 1921
    Kapadhetan pikseltitik/m2 250000 160000 62500
    Ukuran TampilanW* Hmm 640*960 640*960 640*960
    Ukuran KabinetW*H*Dmm 680x990x140 680x990x140 680x990x140
    Resolusi Kabinettitik-titik 320*480 256*384 170*240
    Bobot KabinetKg/unit 23 23 23
    Bahan Kabinet Kab wesi wesi wesi
    padhangCD/㎡ ≥600 ≥600 ≥4600
    Sudut Pandang V140°/H 140° V140°/H 140° V140°/H 140°
    Konsumsi Daya MaksW/set 250 200 160
    Ave.Konsumsi DayaW/set 85 65 55
    Voltage InputV 220/110 220/110 220/100
    Refresh RateHz 3840 3840 3840
    Suhu Operasi°C -40~80 -40~80 -40~80
    Kelembapan Kerja (RH) 15%~95% 15%~95% 15%~95%
    Cara Kontrol kontrol sinkron

    Aplikasi

    Aplikasi-1
    Aplikasi-2
    Aplikasi-3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita