Tampilan iklan LED ruangan

Katrangan singkat:

3UVIEW Tampilan Signage LED Outdoor digawe kanthi apik lan kualitas paling dhuwur, nggabungake teknologi LED paling anyar kanthi desain tahan lama lan tahan cuaca.Iki mesthekake pesen sampeyan bakal sumunar ing sembarang setelan ruangan, udan utawa sumunar.Kanthi tampilan resolusi dhuwur lan werna sing sregep, tampilan iklan iki mesthi bakal narik kawigaten para pamirsa target lan menehi kesan sing langgeng.
Salah sawijining fitur sing luar biasa saka tampilan iklan LED ruangan yaiku fleksibilitas.Apa sampeyan kudu ngiklanake ing pusat kutha sing sibuk, pusat blanja, utawa malah ing acara olahraga, tampilan iki bisa adaptasi menyang lokasi apa wae.Bisa dipasang ing tembok, ing struktur sing bebas, utawa malah digantung saka langit-langit, dadi solusi sing sampurna kanggo kampanye iklan apa wae.


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:TS16949 CE FCC 3C
  • Seri produk:VSH
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katentuan Pembayaran & Pengiriman

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa dibantah
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 1000 / set / wulan

    Kaluwihan

    product_img (1)
    product_img (2)
    product_img (3)
    img_produk (4)
    product_img (5)

    Dibandhingake karo layar njaba tradisional
    1.Pasang instalasi lan pangopènan produk conventional mbutuhake akèh ngawut-awut, kang arang banget wektu-akeh:3UVIEW adopts desain sisih kunci meneng-free, kang bisa maintained ing rong langkah gampang.

    2.Kasedhiya komponen asli produk konvensional: modul nganggo desain paket tertutup kanggo nglindhungi komponen.

    3.Produk Cowventional duwe generasi panas dhuwur, operasi ora stabil ing suhu dhuwur, lan ora bisa padhang layar kanggo sadawane wektu:3UVIEW teknologi cathode umum bisa nggawe konversi daya luwih pepek, karo generasi panas ngisor, lan ora ana Gagal tampilan kanggo 72 jam dawa. - operasi jangka.

    3UVIEW ruangan ngarep lan mburi kothak anti banyu lengkap adopts RBG rencana sumber daya kapisah, kang èfèktif nyuda powerloss, wis kurang panas generasi, lan bisa mlaku stably ing lingkungan suhu dhuwur.Bisa ngirit energi kanthi maksimal 70% ing kondisi njamin padhang lan kontras sing dhuwur.

    Layar iklan LED ruangan

    Item

    VSH-A2.5

    VSH-A4

    VSH-A5

    Piksel

    2.5

    4

    5

    Tipe Led

    SMD 1921

    SMD 1921

    SMD 1921

    Kapadhetan piksel

    titik/m2

    160000

    62500

    40000

    Ukuran Tampilan

    W* Hmm

    640*960

    640*960

    640*960

    Ukuran Kabinet

    W*H*Dmm

    680x990x140

    680x990x140

    680x990x140

    Resolusi Kabinet

    titik-titik

    256*384

    160*240

    128*192

    Bobot Kabinet

    Kg/unit

    23

    23

    23

    Bahan Kabinet Kab

    wesi

    wesi

    wesi

    padhang

    CD/㎡

    ≥5000

    ≥5000

    ≥5000

    Sudut Pandang

    V140°/H 140°

    V140°/H 140°

    V140°/H 140°

    Konsumsi Daya Maks

    W/set

    550

    480

    400

    Ave.Konsumsi Daya

    W/set

    195

    160

    130

    Voltage Input

    V

    220/110

    220/110

    220/100

    Refresh Rate

    Hz

    3840

    3840

    3840

    Suhu Operasi

    °C

    -40~80

    -40~80

    -40~80

    Kelembapan Kerja (RH)

    15%~95%

    15%~95%

    15%~95%

    Ingress Protection

    IP65

    IP65

    IP65

    Cara Kontrol

    kontrol sinkron

    Aplikasi

    Aplikasi_1
    app_2
    Aplikasi_3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita