Outdoor Fixed Mesh Grid Led Display

Katrangan singkat:

Ngenalke Tampilan LED Grid Mesh Fixed Outdoor, inovasi paling anyar ing signage digital kualitas dhuwur.Tampilan canggih iki nggunakake teknologi canggih kanggo ngirim konten visual sing nggumunake kanggo macem-macem aplikasi ruangan.Kanthi desain ramping lan kinerja unparalleled, tampilan LED iki mesthi bakal revolutionize industri iklan.
Tampilan LED Mesh Mesh Fixed dirancang kanggo panggunaan ruangan lan bisa tahan kabeh kahanan cuaca, njaga fungsionalitas lengkap sanajan ing suhu sing ekstrem.Konstruksi sing padhet njamin daya tahan lan umur dawa, dadi pilihan sing dipercaya kanggo instalasi ruangan jangka panjang.


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:TS16949 CE FCC 3C
  • Seri produk:VSG
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katentuan Pembayaran & Pengiriman

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa dibantah
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 1000 / set / wulan

    Kaluwihan

    Kauntungan (1)
    Kauntungan (2)
    Kauntungan (3)
    Kauntungan (4)

    Parameter tampilan LED kothak bolong tetep njaba

    Item

    VSG-A2.5

    VSG-A4

    VSG-A5

    Piksel

    2.5

    3.3

    5

    Tipe Led

    SMD 1921

    SMD 1921

    SMD 1921

    Kapadhetan piksel

    titik/m2

    160000

    90000

    40000

    Ukuran Tampilan

    W* Hmm

    640*960

    640*960

    640*960

    Ukuran Kabinet

    W*H*Dmm

    680x990x140

    680x990x140

    680x990x140

    Resolusi Kabinet

    titik-titik

    256*384

    160*240

    128*192

    Bobot Kabinet

    Kg/unit

    23

    23

    23

    Bahan Kabinet Kab

    wesi

    wesi

    wesi

    padhang

    CD/㎡

    ≥4500

    ≥4500

    ≥4500

    Sudut Pandang

    V140°/H 140°

    V140°/H 140°

    V140°/H 140°

    Konsumsi Daya Maks

    W/set

    550

    480

    400

    Ave.Konsumsi Daya

    W/set

    195

    160

    130

    Voltage Input

    V

    220/110

    220/110

    220/100

    Refresh Rate

    Hz

    3840

    3840

    3840

    Suhu Operasi

    °C

    -40~80

    -40~80

    -40~80

    Kelembapan Kerja (RH)

    15%~95%

    15%~95%

    15%~95%

    Ingress Protection

    IP65

    IP65

    IP65

    Cara Kontrol

    Android+4G+AP+WiFi+GPS+8GB Flash

    Aplikasi

    Aplikasi1
    Aplikasi2
    Aplikasi3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita