Model langit-langit OLED 55 inci transparan

Katrangan singkat:

Ngenalke inovasi paling anyar kita - model ing langit-langit Clear OLED 55″.Tampilan mutakhir iki dirancang kanggo ngowahi pengalaman ndeleng ing macem-macem lingkungan, saka toko eceran lan galeri menyang kantor perusahaan lan ruang umum.
Tampilan OLED transparan iki nduweni desain modern sing apik lan apik sing nyampur karo lingkungan apa wae, nambah sentuhan keanggunan lan kecanggihan.Ukuran 55-inci nyedhiyakake keseimbangan sing sampurna antarane visibilitas lan fungsi, menehi pengalaman visual sing immersive tanpa njupuk akeh ruang.


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:TS16949 CE FCC 3C
  • Seri produk:VSOLED-55B
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katentuan Pembayaran & Pengiriman

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa dibantah
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 1000 / set / wulan

    Kaluwihan

    1. Transparansi: Ora kaya layar LED utawa LCD tradisional, tampilan OLED sing transparan nduweni tampilan sing cedhak transparan nalika dipateni, ngidini pamirso bisa ndeleng liwat layar tanpa alangan.

    2. Teknologi OLED: Teknologi canggih iki njamin warna sing cetha, ireng jero lan kontras sing nggumunake kanggo pengalaman ndeleng sing unggul.

    3. Instalasi langit-langit: Kanthi nginstal monitor ing langit-langit, ora ana ruang tembok sing dibutuhake, becik kanggo lingkungan kanthi ruang lantai sing winates.Kajaba iku, gunung langit-langit nyedhiyakake sudut pandang unik sing nambah pengalaman ndeleng sakabèhé kanggo kabeh wong ing kamar.

    4. Tampilan OLED transparan iki nawakake antarmuka pangguna-loropaken lan pilihan sambungan rapi.Bisa dikontrol lan dikelola kanthi gampang saka macem-macem sumber input kayata HDMI utawa USB kanggo muter maneh konten tanpa repot.

    5. Model ing langit-langit OLED 55-inch transparan minangka pangowahan game ing bidang tampilan visual.Desain modern, njaba transparan, teknologi OLED sing sregep, dipasang ing langit-langit lan fitur sing ramah pangguna ndadekake alat serbaguna lan kuat kanggo papan apa wae.Siapke kanggo kepincut karo pengalaman visual unparalleled monitor iki nawakake.

    Parameter model langit-langit OLED 55 inci transparan

    paramèter
    Panel Ukuran 55 ing
    Jinis Teknologi Panel OLED
    Pangiriman 40%
    Kontras Dinamis 150000:1
    Bagiane 16:9
    Resolusi 1920*1080
    Sudut Pandang 178° (munggah, mudhun, kiwa, tengen)
    padhang 150-400nit
    Jumlah Piksel

    (HxVx3)

    6220800
    Warna Gamut 108%
    Urip (nilai khas) 30000H
    Jam operasi 18H/7 dina (mung layar dinamis)
    arah Horisontal
    Refresh Rate 120Hz
    Antarmuka Input Antarmuka HDMI * 1
    Antarmuka USB * 1
    Fitur Khusus Tutul Ora ana / Kapasitansi (opsional)
    Fitur Tampilan transparan

    Kontrol cahya otonom piksel

    Respon super cepet

    Sumber Daya/

    Lingkungan

    Power Supply Daya kerja: AC100-240V 50/60Hz
    Lingkungan Suhu: 0-40 ° Kelembapan 10%-80%
    Ukuran Ukuran Tampilan 1209.6*680.4(mm)
    Ukuran Panel 1221,5 * 699,35 (mm)
    Ukuran Sakabèhé 1274.6*1408(mm)
    Konsumsi Daya Nilai Khas 190W
    DPM 3W
    mateni 0.5W
    Packing krenjang Kotak Utama, Cover, Base
    Lampiran Remote Control, Kabel Daya

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita