LED mobil ndhuwur cahya layar pindho sisi produk generasi anyar

Katrangan singkat:

Ing jagad sing teknik pariwara terus berkembang, iklan LED taksi wis muncul minangka media sing tambah populer kanggo perusahaan sing pengin nggayuh pamirsa sing luwih akeh.Nggabungake mobilitas taksi lan pengaruh visual saka layar LED, wangun iklan inovatif iki revolutionizing industri marketing ing jaman digital.
Salah sawijining kaluwihan utama iklan LED taksi yaiku kemampuan kanggo target demografi lan wilayah geografis tartamtu.Layar LED iki bisa diselehake kanthi strategis ing pusat kutha sing sibuk, distrik perbelanjaan, utawa ing cedhak papan wisata populer.Iki mesthekake yen pesen dikirim menyang pamirsa sing ditawan, nggedhekake kemungkinan paparan lan pangenalan merek.

Sifat dinamis saka layar LED ngidini kanggo tampilan visual sregep, video, animasi, lan malah isi interaktif.Perusahaan duwe kabebasan kanggo ngrancang pariwara kanthi kreatif, nggunakake konten sing nyenengake sing katon saka papan reklame statis utawa iklan cetak.Aspek iklan LED taksi sing nggumunake iki narik kawigaten para wong sing liwat, menehi kesan sing langgeng kanggo pelanggan potensial.


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:TS16949 CE FCC 3C
  • Seri produk:VST-C
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katentuan Pembayaran & Pengiriman

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa dibantah
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 2000 / set / wulan

    Kaluwihan

    1. Model C saka 3UVIEW taksi ndhuwur LED layar iklan digital adopts T-shaped desain slope, kang gampang kanggo nginstal lan cocok kanggo macem-macem jinis kendaraan.

    2. Layar iklan digital LED 3UVIEW taksi ndhuwur nganggo kontrol kluster 4G, sing bisa ngontrol layar LED ing kabeh kendaraan liwat latar mburi.

    3. 3UVIEW mendhoan gendheng LED layar iklan digital topeng PC wis kateguhan impact dhuwur, resistance panas dhuwur, resistance kadhemen, resistance karat, lan transparan dhuwur.Iku solves shortcomings saka topeng akrilik tradisional kayata gampang yellowing lan brittleness.

    4. 3UVIEW mendhoan ndhuwur LED layar iklan digital dilengkapi penggemar suhu-kontrol.Nalika suhu internal layar mobil LED tekan ndhuwur 40 derajat, penggemar bakal kanthi otomatis nyuda suhu kerja internal layar mobil LED lan njamin operasi normal layar mobil LED.

    5. Struktur, tampilan lan fungsi layar iklan digital LED ndhuwur 3UVIEW bisa disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan individu kanggo produk

    1-Kaluwihan

    Perbandingan Kinerja

    2-perbandingan kinerja

    Taxi Roof Led Tampilan Instalasi Langkah

    Instalasi gampang, langkahe padha karo rak gendheng mobil biasa.Mung kudu nginstal tampilan LED mobil ing rak dhisik, banjur pasang ing mobil.

    C款安装

    Taxi Roof Led Tampilan Parameter Pambuka

    Item

    VST-C1.857

    VST-C2.5

    VST-C4

    VST-C5

    Piksel

    1.875

    2.5

    4

    5

    Tipe Led

    SMD 1516

    SMD 1415

    SMD 1921

    SMD 1921

    Kapadhetan piksel

    titik/m2

    284444

    160000

    62500

    40000

    Ukuran Tampilan

    W* Hmm

    900*337.5

    960*320

    960*320

    960*320

    Ukuran Kabinet

    W * H * D mm

    930x395x135

    990x395x135

    990x395x135

    990x395x135

    Resolusi Kabinet

    titik-titik

    480*180*2

    384*128*2

    240*80*2

    192*64*2

    Bobot Kabinet

    Kg/unit

    18~19

    18~19

    18~19

    18~19

    Bahan Kabinet Kab

    Die cast wesi

    Die cast wesi

    Die cast wesi

    Die cast wesi

    padhang

    CD/㎡

    ≥4500

    ≥4500

    ≥4500

    ≥4500

    Sudut Pandang

    V160°/H 140°

    V160°/H 140

    V160°/H 140

    V160°/H 140

    Konsumsi Daya Maks

    W/set

    480

    430

    380

    350

    Ave.Konsumsi Daya

    W/set

    200

    140

    120

    100

    Tegangan Input

    V

    12

    12

    12

    12

    Refresh Rate

    Hz

    3840

    3840

    3840

    3840

    Suhu Operasi

    °C

    -30~80

    -30~80

    -30~80

    -30~80

    Kelembapan Kerja (RH)

    10%~80%

    10%~80%

    10%~80%

    10%~80%

    Ingress Protection

    IP65

    IP65

    IP65

    IP65

    Cara Kontrol

    Android+4G+AP+WiFi+GPS+8GB Flash

    Aplikasi

    app1 (2)
    app1 (1)
    app1 (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita