Led konferensi kabeh-ing-siji mesin

Katrangan singkat:

Konferensi layar LED mesin kabeh-ing-siji wis ngrevolusi cara konferensi lan rapat ditindakake.Piranti canggih iki nggabungake macem-macem fitur lan teknologi kanggo nyedhiyakake pengalaman konferensi sing lancar.Saka tampilan definisi dhuwur nganti fungsi interaktif, mesin kabeh-ing-siji konferensi layar LED nawakake akeh kaluwihan kanggo bisnis lan organisasi.

Salah sawijining kaluwihan utama mesin konferensi layar LED kabeh-ing-siji yaiku kualitas tampilan sing unggul.Dilengkapi karo layar LED, mesin iki ngirim werna sregep, gambar cetha, lan kontras banget, mesthekake yen saben presentation utawa video ditampilake kanthi gamblang.Pengalaman visual sing luar biasa iki melu peserta lan ngidini dheweke ngerti lan nyerep informasi sing diwenehake.


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:TS16949 CE FCC 3C
  • Seri produk:VST-A
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katentuan Pembayaran & Pengiriman

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa dibantah
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 2000 / set / wulan

    Kaluwihan

    1. 3U VIEW Taxi Roof LED Display luwih tipis tinimbang Layar Mobil LED tradisional, bagian paling tipis mung 5.6cm.

    2. Wis desain resistance angin dinamis, pengaruh angin kuwat ing layar mimpin bisa suda ing proses nyopir kacepetan dhuwur.

    3. Produk kasebut digabungake karo sensor cahya, padhange layar bisa diatur kanthi otomatis miturut lingkungan ing wayah awan lan wengi.

    4. Uga terintegrasi karo piranti GPS, sampeyan bisa muter iklan sing dikarepake ing macem-macem wilayah lan ngerti kahanan siaran pariwara kapan wae.

    5. Sistem kontrol lan sumber daya terpadu ing sisih ngisor layar kanggo debugging trep.Mung mbusak bagean saka sistem kontrol ing sisih kiwa, ana ora perlu kanggo mbongkar tutup pangayoman kaya produk generasi kapindho.

    ukuran

    Parameter mesin konferensi kabeh-ing-siji

    Item VSC-A135 VSC-A163 VSC-A216
    Piksel 1.56 1.875 2.5
    Tipe Led SMD1212 SMD 1212 SMD 1921
    Kapadhetan pikseltitik/m2 160000 105625 65000
    Ukuran TampilanW* Hmm 3000*1688 3600*2025 4800*2700
    Ukuran KabinetW*H*Dmm 3021x1708x35 3621x2046x35 4821x2721x35
    Resolusi Kabinettitik-titik 1920*1080 1920*1080 1920*1080
    Bobot KabinetKg/unit 130 190 320
    kontras 4000:1 4000:1 4000:1
    padhangCD/㎡ 100-600 100-600 100-600
    Sudut Pandang V160°/H160° V160°/H160° V160°/H 160°
    Konsumsi Daya MaksW/set 2800 2700 4200
    Ave.Konsumsi DayaW/set 840 810 1260
    Voltage InputV 220/110 220/110 220/100
    Refresh RateHz 4K 4K 4K
    Antarmuka video

    HDMIx3 (2 ing 1 metu), USB3.0, USB2.0x2

    Antarmuka layar audio

    Antarmuka Audio njaba

    Antarmuka kontrol

    MP4, AVI, WMV, lsp

    Cara instalasi lan pangopènan

    Wall hanging (standar), mobile base (opsional) / pangopènan ngarep

    Aplikasi

    app 1
    app 2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk