Gampang kanggo nginstal tampilan definisi dhuwur LED model tempel layar transparan

Katrangan singkat:

Tampilan LED Transparan Jendela Belakang minangka tambahan saka LED media iklan, digunakake kanggo pengumuman informasi ruangan, iklan gambar, iklan acara, media informasi.Dibandhingake karo tampilan LED biasa, layar LED kendaraan duwe syarat sing luwih dhuwur kanggo stabilitas, anti-gangguan, lan anti-geter.Iki minangka mode win-win kanggo nggawe bathi anyar kanggo perusahaan mobil e-hailing lan perusahaan taksi, uga mbantu bisnis nuduhake merek lan produk kapan wae lan ing ngendi wae.


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:CE 3C FCC TS16949
  • Nomer Model:VSO-B
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katentuan Pembayaran & Pengiriman

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa nego
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 2000 / set / wulan

    Kaluwihan

    1. Ukuran tampilan tampilan LED jendhela mburi bisa disesuaikan miturut ukuran nyata saka jendela mburi mobil, sing bisa nggawe efek tampilan iklan luwih apik.

     2. Desain transparan, tampilan jendhela mburi ora bakal rampung diblokir.Iku luwih aman nalika nyopir lan parkir.

     3. Jendhela mburi tampilan LED werna RGB lengkap, padhange dhuwur, refresh rate dhuwur, tampilan video urip lan gambar cetha.

     4. Tampilan LED jendhela mburi wis ngliwati macem-macem tes lan nduweni karakteristik anti-statis, anti-getaran, tahan suhu dhuwur, lan tahan kelembapan.

     5. Ndhukung 4G lan WiFi, kanthi sistem rilis iklan lan kontrol kluster.Ing wektu sing padha, uga ngenalake GPS, pangembangan sekunder lan liya-liyane.

     6. Gampang kanggo nginstal.Sampeyan bisa milih instalasi krenjang tetep utawa instalasi tempel miturut model mobil.

    1-Kaluwihan

    Taxi Roof Led Tampilan Instalasi Langkah

    Instalasi gampang, langkahe padha karo rak gendheng mobil biasa.Mung kudu nginstal tampilan LED mobil ing rak dhisik, banjur pasang ing mobil.

    3-langkah

    Taxi Roof Led Tampilan Parameter Pambuka

    Item

    VSO-B2.6

    VSO-B3.4

    Piksel

    X:5.25 Y:2.6

    X:7.875 Y:3.4

    Tipe Led

    SMD 1921

    SMD 1921

    Kapadhetan piksel

    titik/m2

    147928

    82944

    Ukuran Tampilan

    W* Hmm

    756*250

    756*250

    Ukuran Kabinet

    W * H * D mm

    766x264x53

    766x264x53

    Resolusi Kabinet

    titik-titik

    144*96

    96*72

    Bobot Kabinet

    Kg/unit

    2.5~2.8

    2.5~2.8

    Bahan Kabinet Kab

    alumunium

    alumunium

    padhang

    CD/㎡

    ≥4500

    ≥4500

    Sudut Pandang

    V160°/H 140°

    V160°/H 140°

    Konsumsi Daya Maks

    W/set

    160

    130

    Ave.Konsumsi Daya

    W/set

    48

    35

    Tegangan Input

    V

    12

    12

    Refresh Rate

    Hz

    1920

    1920

    Suhu Operasi

    °C

    -30~80

    -30~80

    Kelembapan Kerja (RH)

    10%~80%

    10%~80%

    Ingress Protection

    IP30

    IP30

    Cara Kontrol

    Android+4G+AP+WiFi+GPS+8GB Flash

    Aplikasi

    微信图片_202309221514312
    微信图片_202309221514311
    微信图片_20230922151431

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita