Headrest LCD Display

  • Layar LCD Headrest Taksi

    Layar LCD Headrest Taksi

    Tampilan LED Transparan Jendela Belakang minangka tambahan saka LED media iklan, digunakake kanggo pengumuman informasi ruangan, iklan gambar, iklan acara, media informasi.Dibandhingake karo tampilan LED biasa, layar LED kendaraan duwe syarat sing luwih dhuwur kanggo stabilitas, anti-gangguan, lan anti-geter.Iki minangka mode win-win kanggo nggawe bathi anyar kanggo perusahaan mobil e-hailing lan perusahaan taksi, uga mbantu bisnis nuduhake merek lan produk kapan wae lan ing ngendi wae.