Layar LCD Headrest Taksi

Katrangan singkat:

Tampilan LED Transparan Jendela Belakang minangka tambahan saka LED media iklan, digunakake kanggo pengumuman informasi ruangan, iklan gambar, iklan acara, media informasi.Dibandhingake karo tampilan LED biasa, layar LED kendaraan duwe syarat sing luwih dhuwur kanggo stabilitas, anti-gangguan, lan anti-geter.Iki minangka mode win-win kanggo nggawe bathi anyar kanggo perusahaan mobil e-hailing lan perusahaan taksi, uga mbantu bisnis nuduhake merek lan produk kapan wae lan ing ngendi wae.


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:CE 3C FCC TS16949
  • Nomer Model:VSO-A
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katentuan Pembayaran & Pengiriman

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa nego
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 2000 / set / wulan

    Kaluwihan

    1. Ukuran tampilan maksimal tampilan LED jendhela mburi yaiku 1000 * 320mm2, sing cukup gedhe kanggo nggawe tampilan pariwara luwih apik.Ukuran khusus individu uga kasedhiya.

    2. Desain transparan nggawe tampilan jendela mburi ora bakal ditutupi.Luwih aman nalika nyopir lan parkir.

    3. Rear Window LED Display full RGB warna-warni lan padhange dhuwur, tingkat refresh dhuwur, nampilake video urip lan gambar cetha, narik kawigaten pandestrian ngarsane.

    4. Layar dilengkapi penggemar kontrol suhu, nalika suhu internal layar tekan luwih saka 40 derajat, penggemar kontrol bakal kanthi otomatis miwiti nyetel suhu layar.

    5. Rear Window LED Display liwati macem-macem tes, kang anti-statis, anti-geter, suhu dhuwur lan Kelembapan-bukti.

    6. Ndhukung 4G lan WiFi, sing nduweni sistem rilis iklan lan kontrol kluster.Kangge, GPS, pangembangan sekunder uga dikenalake.

    7. Gampang instalasi.Sampeyan bisa milih instalasi krenjang tetep utawa instalasi tempel miturut jinis kendaraan sampeyan.

    1-Kaluwihan

    Taxi Roof Led Tampilan Instalasi Langkah

    Instalasi gampang, langkahe padha karo rak gendheng mobil biasa.Mung kudu nginstal tampilan LED mobil ing rak dhisik, banjur pasang ing mobil.

    3-langkah

    Taxi Roof Led Tampilan Parameter Pambuka

    Item

    VSW-B3

    VSW-B4

    Piksel

    3

    4

    Tipe Led

    SMD 1921

    SMD 1921

    Kapadhetan piksel

    titik/m2

    111111

    62500

    Ukuran Tampilan

    W* Hmm

    336*384

    336*384

    Ukuran Kabinet

    W * H * D mm

    500x500x500

    500x500x500

    Resolusi Kabinet

    titik-titik

    112*128*3

    80*96*3

    Bobot Kabinet

    Kg/unit

    14

    14

    Bahan Kabinet Kab

    Fiberglass

    Fiberglass

    padhang

    CD/㎡

    ≥4500

    ≥4500

    Sudut Pandang

    V160°/H 140°

    V160°/H 140

    Konsumsi Daya Maks

    W/set

    280

    260

    Ave.Konsumsi Daya

    W/set

    75

    66

    Tegangan Input

    V

    12

    12

    Refresh Rate

    Hz

    1920

    1920

    Suhu Operasi

    °C

    -30~80

    -30~80

    Kelembapan Kerja (RH)

    10%~80%

    10%~80%

    Ingress Protection

    IP65

    IP65

    Cara Kontrol

    Android+4G+AP+WiFi+GPS

    Aplikasi

    kasus (2)
    kasus (1)
    kasus (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk