Bus Side Window LED Advertising Screens

Katrangan singkat:

Layar iklan LED jendhela sisih bis nawakake akeh kaluwihan kanggo bisnis sing golek cara sing efektif lan menarik kanggo nggayuh target pamirsa.Kemampuan kanggo nggayuh macem-macem pamirsa, visibilitas dhuwur, keluwesan isi, efektifitas biaya, lan dampak lingkungan sing positif ndadekake layar kasebut minangka alat iklan sing kuat.Nalika teknologi maju, ora kaget yen akeh bisnis milih layar LED kanggo ngiklanake produk lan layanan ing bus.Nalika kita maju ing jaman digital, layar iklan LED bakal terus berkembang, ngowahi cara bisnis nyambungake karo pelanggan.


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:CE 3C FCC TS16949
  • Nomer Model:VSB-B
  • Detail Produk

    Tag produk

    Informasi produk

    Uga, layar LED iki cetha banget dina lan wengi.Cahya lan kajelasan tampilan kasebut ndadekake wong sing liwat ora bisa kantun pariwara.Apa sore sing cerah utawa wengi sing peteng, tampilan LED sing sregep lan mancarake cahya bisa narik kawigatosan kabeh wong ing cedhak.Visibilitas iki mesthekake yen iklan ora mung digatekake nanging dieling-eling, dadi luwih efektif tinimbang papan reklame statis tradisional.

    Lan layar iklan LED jendhela sisih bis iku biaya-efektif.Layar LED nawakake solusi sing terjangkau dibandhingake karo iklan tradisional kayata iklan TV utawa radio.Investasi awal kanggo nginstal layar bisa uga katon dhuwur, nanging umur dawa lan biaya pangopènan sing murah dadi investasi sing cerdas.Yen dirawat kanthi bener, layar iki bisa tahan nganti pirang-pirang taun kanthi perbaikan utawa panggantos sing sithik banget.Kajaba iku, bisnis bisa milih partner karo agensi iklan utawa jaringan sing ngatur lan nangani isi, ngurangi beban ngatur iklan dhewe.

    Katentuan Pembayaran & Pengiriman

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa nego
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 2000 / set / wulan

     

    Kaluwihan

    1. Layar iklan jendhela sisi kendaraan LED bus dumadi saka: sumber daya kendaraan, sistem kontrol iklan kendaraan, lan bahan papan unit LED sing disesuaikan.Nampilake teks, gambar, animasi lan video liwat cahya dot matrix.

    2. Layar iklan jendhela sisih bis LED nggabungake modul 4G, sing bisa mujudake kontrol siji-kanggo-akeh platform penerbitan iklan, supaya pariwara dianyari kanthi sinkron saka wektu kanggo wektu, lan operasi kasebut trep.

    3. Ukuran tampilan layar iklan tampilan LED ing jendela sisih bis bisa disesuaikan miturut ukuran kaca jendela sisih bis sing nyata, sing bisa nggawe efek tampilan iklan luwih apik.

    4. Produk bisa mujudake fungsi iklan sing dijadwalake kanthi nggabungake GPS, lan bisa nyelehake pariwara lan wektu pariwara ing wilayah sing ditemtokake ing wektu sing tetep, nglayani perusahaan media kanthi luwih cerdas.

    5. Nggunakake manik-manik lampu LED ruangan sing padhang, padhange bisa tekan 5000 CD / m2 ing wayah awan.

    6. Ndhukung 4G lan WiFi, kanthi sistem rilis iklan lan kontrol kluster, uga ndhukung pangembangan sekunder, lsp.

    7. Fungsi pangaturan padhang, sampeyan bisa nyetel nilai padhange layar ing latar mburi ing wektu sing beda-beda, lan njaga efek tampilan layar sing paling apik ing kabeh wektu.

    1-Kaluwihan

    Langkah Instalasi Tampilan LED Bus

    Instalasi gampang, langkahe padha karo rak gendheng mobil biasa.Mung kudu nginstal tampilan LED mobil ing rak dhisik, banjur pasang ing mobil.

    3-langkah

    Bus LED Tampilan Parameter Pambuka

    Item

    VSB-A2.5

    VSB-A3.75

    VSB-A4

    VSB-A5

    Piksel

    2.5

    3.75

    4

    5

    Tipe Led

    SMD1921

    SMD 1921

    SMD1921

    SMD2727

    Kapadhetan piksel

    titik/m2

    160000

    71110

    62500

    40000

    Ukuran Tampilan

    W* Hmm

    1600*320

    1620*360

    1600*320

    1600*320

    Ukuran Kabinet

    W * H * D mm

    1630x325x65

    1628x379x65

    1630x325x65

    1630x325x65

    Resolusi Kabinet

    titik-titik

    648*128

    360*96

    400*80

    320*64

    Bobot Kabinet

    Kg/unit

    18~20

    15~16

    18~20

    18~20

    Bahan Kabinet Kab

    wesi

    wesi

    wesi

    wesi

    padhang

    CD/㎡

    ≥4500

    ≥4500

    ≥4500

    ≥4500

    Sudut Pandang

    V160°/H 140°

    V160°/H 140°

    V160°/H 140°

    V160°/H 140°

    Konsumsi Daya Maks

    W/set

    420

    390

    380

    360

    Ave.Konsumsi Daya

    W/set

    140

    130

    126

    120

    Tegangan Input

    V

    24

    24

    24

    24

    Refresh Rate

    Hz

    1920

    1920

    1920

    1920

    Suhu Operasi

    °C

    -30~80

    -30~80

    -30~80

    -30~80

    Kelembapan Kerja (RH)

    10%~80%

    10%~80%

    10%~80%

    10%~80%

    Ingress Protection

    IP65

    IP65

    IP65

    IP65

    Cara Kontrol

    Android+4G+AP+WiFi+GPS+8GB Flash

    Aplikasi

    aplikasi (2)
    aplikasi (3)
    aplikasi (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita