Produk

  • Ngenalake Tampilan LED Indoor Revolusioner Kita

    Ngenalake Tampilan LED Indoor Revolusioner Kita

    Ngenalake Tampilan LED Indoor Revolusioner Kita: Solusi Visual Paling Apik
    Ing 3UVIEW, kita bangga ngenalake terobosan paling anyar ing teknologi visual - tampilan LED njero ruangan.Kanthi fitur-fitur canggih lan kualitas gambar sing ora ana tandhingane, produk iki bakal ngowahi cara sampeyan ngalami konten visual.
    Tampilan LED njero ruangan kita dirancang kanthi pakaryan sing unggul lan perhatian marang detail kanggo menehi pengalaman visual sing nggumunake sing ora ana tandhingane.Résolusi HD njamin gambar sing cetha kristal lan warna sing sregep sing saben wektu bisa nggumunake para pamirsa.Apa sampeyan ana ing ruang rapat perusahaan, toko eceran utawa papan hiburan, tampilan iki bakal nambah konten visual sampeyan.

  • Ngenalke tampilan rental LED revolusioner kita

    Ngenalke tampilan rental LED revolusioner kita

    Ngenalke tampilan rental LED revolusioner kita, solusi pokok kanggo kabeh acara lan kabutuhan iklan.Monitor mutakhir iki nawakake padhang sing ora ana tandhingane, warna sing sregep lan kinerja sing mulus, saengga sampurna kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan.
    Kanthi teknologi canggih, tampilan rental LED kita nyedhiyakake kualitas gambar sing ora ana tandhingane, njamin konten sampeyan tansah asri, cetha lan narik kawigaten.Apa sampeyan nampilake iklan, nampilake pesen penting, utawa nampilake visual sing nggumunake, pertunjukan iki bakal narik kawigaten para pamirsa lan menehi kesan sing langgeng.

  • Ngenalke tampilan transparan LED sing canggih

    Ngenalke tampilan transparan LED sing canggih

    Ngenalke tampilan transparan LED sing canggih, produk revolusioner sing bakal ngganti cara kita nampilake lan ngiklanake.Kanthi desain sing ramping lan modern, tampilan transparan iki kanthi sampurna nggabungake estetika lan fungsi kanggo menehi pengalaman visual sing ora ana tandhingane.
    Tampilan LED transparan sing paling canggih iki nduweni padhang lan kajelasan sing luar biasa, njamin kualitas gambar sing nggumunake ing lingkungan apa wae.Sifat transparan kasebut ngidini pamirso bisa ndeleng konten liwat tampilan, dadi sampurna kanggo etalase, mall blanja, bandara, lan area lalu lintas sing akeh ing ngendi visual sing apik banget penting kanggo narik perhatian.

  • Tampilan iklan LED ruangan

    Tampilan iklan LED ruangan

    3UVIEW Tampilan Signage LED Outdoor digawe kanthi apik lan kualitas paling dhuwur, nggabungake teknologi LED paling anyar kanthi desain tahan lama lan tahan cuaca.Iki mesthekake pesen sampeyan bakal sumunar ing sembarang setelan ruangan, udan utawa sumunar.Kanthi tampilan resolusi dhuwur lan werna sing sregep, tampilan iklan iki mesthi bakal narik kawigaten para pamirsa target lan menehi kesan sing langgeng.
    Salah sawijining fitur sing luar biasa saka tampilan iklan LED ruangan yaiku fleksibilitas.Apa sampeyan kudu ngiklanake ing pusat kutha sing sibuk, pusat blanja, utawa malah ing acara olahraga, tampilan iki bisa adaptasi menyang lokasi apa wae.Bisa dipasang ing tembok, ing struktur sing bebas, utawa malah digantung saka langit-langit, dadi solusi sing sampurna kanggo kampanye iklan apa wae.

  • Outdoor Fixed Mesh Grid Led Display

    Outdoor Fixed Mesh Grid Led Display

    Ngenalke Tampilan LED Grid Mesh Fixed Outdoor, inovasi paling anyar ing signage digital kualitas dhuwur.Tampilan canggih iki nggunakake teknologi canggih kanggo ngirim konten visual sing nggumunake kanggo macem-macem aplikasi ruangan.Kanthi desain ramping lan kinerja unparalleled, tampilan LED iki mesthi bakal revolutionize industri iklan.
    Tampilan LED Mesh Mesh Fixed dirancang kanggo panggunaan ruangan lan bisa tahan kabeh kahanan cuaca, njaga fungsionalitas lengkap sanajan ing suhu sing ekstrem.Konstruksi sing padhet njamin daya tahan lan umur dawa, dadi pilihan sing dipercaya kanggo instalasi ruangan jangka panjang.

  • Epitome teknologi lan keanggunan layar OLED 30-inci OLED

    Epitome teknologi lan keanggunan layar OLED 30-inci OLED

    Ngenalke model desktop 30-inci OLED Transparan sing canggih - lambang teknologi lan keanggunan.Kanthi desain sing apik lan fitur sing luar biasa, tampilan inovatif iki ndadekake pengalaman ndeleng sampeyan menyang tingkat anyar.
    Ing tengah-tengah teknologi sing luar biasa iki ana panel OLED Transparan.Kanthi piksel mandhiri, saben piksel individu bisa mancarake cahya kanthi mandiri, ngasilake gambar sing urip lan urip.Saksiake warna sing bener lan rincian sing cetha kaya sadurunge, amarga tampilan iki entuk rasio kontras sing apik banget lan sudut pandang sing amba.

  • Model langit-langit OLED 55 inci transparan

    Model langit-langit OLED 55 inci transparan

    Ngenalke inovasi paling anyar kita - model ing langit-langit Clear OLED 55″.Tampilan mutakhir iki dirancang kanggo ngowahi pengalaman ndeleng ing macem-macem lingkungan, saka toko eceran lan galeri menyang kantor perusahaan lan ruang umum.
    Tampilan OLED transparan iki nduweni desain modern sing apik lan apik sing nyampur karo lingkungan apa wae, nambah sentuhan keanggunan lan kecanggihan.Ukuran 55-inci nyedhiyakake keseimbangan sing sampurna antarane visibilitas lan fungsi, menehi pengalaman visual sing immersive tanpa njupuk akeh ruang.

  • Transparan OLED lantai-ngadeg mode L55-inch

    Transparan OLED lantai-ngadeg mode L55-inch

    Ngenalake Model Lantai OLED L55" Groundbreaking Clear!Tampilan revolusioner iki nggabungake teknologi mutakhir karo visual sing nggumunake supaya konten sampeyan bisa urip kaya sadurunge.Kanthi desain apik lan fitur canggih, iku becik kanggo spasi komersial, lingkungan toko lan showrooms.
    Model OLED Floorstanding L55-Inch Transparan dirancang kanggo narik kawigaten para pamirsa kanthi tampilan lan transparansi sing cetha.Kanthi ukuran layar 55 inci, nyedhiyakake kanvas gedhe kanggo nampilake konten sampeyan kanthi cara sing nyenengake lan nyenengake.Teknologi OLED transparan ngidini pamirso ndeleng konten liwat tampilan, nggawe pengalaman ndeleng sing unik lan futuristik.

  • Layar iklan lantai LED warna lengkap HD

    Layar iklan lantai LED warna lengkap HD

    Mesin iklan LED 3UVIEW berkualitas tinggi lan tahan lama, kanthi layar tampilan sing apik banget, lan bisa muter macem-macem file informasi kayata gambar, video, lan audio.Mesin iklan LED iki nduweni fungsi layar definisi dhuwur, layar pamisah cerdas, switch wektu, remot kontrol lan layar puter maneh.Prasaja lan ultra-tipis awak, katon apik gayane lan prasaja, atmosfer dhuwur-mburi, struktur prasaja lan trep nggunakake.Kanthi IP independen, bisa dikontrol kanthi tepat lan nambah efisiensi operasional.Digunakake sacara wiyar ing distrik bisnis utama lan macem-macem bandara, stasiun, hotel, restoran, pusat perbelanjaan, bioskop, bank, rumah sakit, pesta pernikahan, toko mewah, supermarket rantai lan papan liyane.

  • Led konferensi kabeh-ing-siji mesin

    Led konferensi kabeh-ing-siji mesin

    Konferensi layar LED mesin kabeh-ing-siji wis ngrevolusi cara konferensi lan rapat ditindakake.Piranti canggih iki nggabungake macem-macem fitur lan teknologi kanggo nyedhiyakake pengalaman konferensi sing lancar.Saka tampilan definisi dhuwur nganti fungsi interaktif, mesin kabeh-ing-siji konferensi layar LED nawakake akeh kaluwihan kanggo bisnis lan organisasi.

    Salah sawijining kaluwihan utama mesin konferensi layar LED kabeh-ing-siji yaiku kualitas tampilan sing unggul.Dilengkapi karo layar LED, mesin iki ngirim werna sregep, gambar cetha, lan kontras banget, mesthekake yen saben presentation utawa video ditampilake kanthi gamblang.Pengalaman visual sing luar biasa iki melu peserta lan ngidini dheweke ngerti lan nyerep informasi sing diwenehake.

  • Layar iklan tiang lampu ruangan LED

    Layar iklan tiang lampu ruangan LED

    Kutub lampu cerdas, nggunakake teknologi kayata LoRa, ZigBee, kontrol stream video, lan Internet of Things, nginstal macem-macem piranti akuisisi lan sensor ing mburi ngarep kanggo ngumpulake informasi lan ngontrol jarak adoh saben piranti pinter ing mburi ngarep, lan ngirim data. menyang backend server liwat jaringan Iki diproses lan digabungake menyang sistem manajemen cerdas multi-fungsi, yaiku, adhedhasar fungsi lampu, nggabungake WIFI, pengawasan video, siaran umum, tumpukan pangisi daya kendaraan listrik, basis 4G stasiun, layar kutub lampu, ngawasi lingkungan, Alarm siji-tombol lan akeh fungsi liyane.

  • Tampilan LCD Bus

    Tampilan LCD Bus

    Ngenalke inovasi paling anyar ing teknologi signage digital - tampilan LCD bus!Dirancang khusus kanggo kendaraan transportasi umum, sistem tampilan mutakhir iki nyedhiyakake cara sing dinamis lan menarik kanggo komunikasi karo penumpang lan nambah pengalaman lelungan sakabèhé.
    Kanthi desain modern sing ramping, layar LCD bus kanthi lancar nyampur karo interior bis apa wae, nyedhiyakake pengalaman visual sing nyenengake kanggo penumpang.Layar resolusi dhuwur ngirimake gambar sing cetha lan werna sing sregep, mesthekake informasi lan pariwara gampang dideleng sanajan ing wayah awan sing padhang utawa kurang cahya.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2