Floor LED Tampilan Iklan

  • Layar iklan lantai LED warna lengkap HD

    Layar iklan lantai LED warna lengkap HD

    Mesin iklan LED 3UVIEW berkualitas tinggi lan tahan lama, kanthi layar tampilan sing apik banget, lan bisa muter macem-macem file informasi kayata gambar, video, lan audio.Mesin iklan LED iki nduweni fungsi layar definisi dhuwur, layar pamisah cerdas, switch wektu, remot kontrol lan layar puter maneh.Prasaja lan ultra-tipis awak, katon apik gayane lan prasaja, atmosfer dhuwur-mburi, struktur prasaja lan trep nggunakake.Kanthi IP independen, bisa dikontrol kanthi tepat lan nambah efisiensi operasional.Digunakake sacara wiyar ing distrik bisnis utama lan macem-macem bandara, stasiun, hotel, restoran, pusat perbelanjaan, bioskop, bank, rumah sakit, pesta pernikahan, toko mewah, supermarket rantai lan papan liyane.