Bus Rear Window LED Tampilan Kanggo Media Advertising ruangan

Katrangan singkat:

Ing taun-taun pungkasan, iklan seluler ruangan wis dadi aspek penting ing urip saben dina.Bisnis terus-terusan golek cara sing inovatif lan menarik kanggo narik kawigaten para pelanggan potensial.Salah sawijining cara sing populer yaiku nggunakake layar iklan LED jendela mburi bis.Ora mung layar dinamis iki visual narik kawigaten, nanging uga menehi sawetara kaluwihan kanggo bisnis lan komuter.

Salah sawijining kaluwihan utama nggunakake layar iklan LED jendela mburi bis yaiku kemampuan kanggo nggayuh pamirsa sing akeh lan macem-macem.Bus minangka bagean integral saka transportasi umum ing pirang-pirang kutha, kanthi macem-macem rute sing nutupi macem-macem wilayah omah lan komersial.Kanthi nampilake iklan ing layar kasebut, bisnis bisa kanthi efektif ngarahake akeh pelanggan potensial saka macem-macem demografi.Jangkauan sing amba iki njamin supaya iklan tekan pamirsa sing akeh, nambah kemungkinan promosi sing sukses.

Uga, layar LED iki cetha banget dina lan wengi.Cahya lan kajelasan tampilan kasebut ndadekake wong sing liwat ora bisa kantun pariwara.Apa sore sing cerah utawa wengi sing peteng, tampilan LED sing sregep lan mancarake cahya bisa narik kawigatosan kabeh wong ing cedhak.Visibilitas iki mesthekake yen iklan ora mung digatekake nanging dieling-eling, dadi luwih efektif tinimbang papan reklame statis tradisional.


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:CE 3C FCC TS16949
  • Nomer Model:VSB-A
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk:

    Panggonan Asal: Cina
    Jeneng merek: 3U Ndeleng
    Sertifikasi: CE 3C FCC TS16949
    Nomer Model: VSB-A

    Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa nego
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 2000 / set / wulan

    Kaluwihan

    1. Layar jendela mburi kendaraan LED saka bis digawe saka: sumber daya kendaraan, sistem kontrol iklan kendaraan, lan bahan papan unit LED sing disesuaikan.Nampilake teks, gambar, animasi, lan video liwat cahya dot matrix.

     2. Layar iklan jendhela mburi bus LED nggabungake modul 4G, sing bisa mujudake kontrol siji-kanggo-akeh platform penerbitan iklan, supaya iklan bisa dianyari bebarengan saka wektu kanggo wektu, lan operasi trep.

    3. Ukuran tampilan layar iklan tampilan LED ing jendela mburi bis bisa disesuaikan miturut ukuran kaca jendela mburi bis sing nyata, sing bisa nggawe efek tampilan iklan luwih apik.

    4. Produk bisa nyadari fungsi iklan wektu kanthi nggabungake GPS, lan bisa nyelehake pariwara lan wektu pariwara ing wilayah sing ditemtokake ing wektu sing tetep, supaya bisa ngladeni perusahaan media kanthi luwih cerdas.

    5. Tampilan LED jendhela mburi wis ngliwati macem-macem tes lan nduweni karakteristik anti-statis, anti-getaran, tahan suhu dhuwur, lan tahan kelembapan.

    6. Ndhukung 4G lan WiFi, kanthi sistem penerbitan iklan lan kontrol kluster, lan uga ndhukung pangembangan sekunder, lsp.

    7. Iku gampang kanggo nginstal, lan bisa digunakake stably kanggo dangu dening mbenakake krenjang soyo tambah ing platform jendhela mburi bis.

    Langkah-langkah instalasi tampilan sing dipimpin bus

    Instalasi gampang, langkahe padha karo rak gendheng mobil biasa.Mung kudu nginstal tampilan LED mobil ing rak dhisik, banjur pasang ing mobil.

    Bus led tampilan led tampilan parameter introduksi

    Item VSB-A2.5 VSB-A3.75 VSB-A4 VSB-A5
    Piksel 2.5 3.75 4 5
    Tipe Led SMD1921 SMD 1921 SMD1921 SMD2727
    Kapadhetan pikseltitik/m2 160000 71110 62500 40000
    Ukuran TampilanW* Hmm 1600*320 1620*360 1600*320 1600*320
    Ukuran KabinetW * H * D mm 1630x325x65 1628x379x65 1630x325x65 1630x325x65
    Resolusi Kabinettitik-titik 648*128 360*96 400*80 320*64
    Bobot KabinetKg/unit 18~20 15~16 18~20 18~20
    Bahan Kabinet Kab wesi wesi wesi wesi
    padhangCD/ 4500 4500 4500 4500
    Sudut Pandang V160°/H 140° V160°/H 140° V160°/H 140° V160°/H 140°
    Konsumsi Daya MaksW/nyetel 420 390 380 360
    Ave.Konsumsi DayaW/nyetel 140 130 126 120
    Tegangan InputV 24 24 24 24
    Refresh RateHz 1920 1920 1920 1920
    Suhu Operasi°C -30~80 -30~80 -30~80 -30~80
    Kelembapan Kerja (RH) 10%~80% 10%~80% 10%~80% 10%~80%
    Ingress Protection IP30 IP30 IP30 IP30
    Cara Kontrol lanroid+4G+AP+WiFi+GPS+8GB Flash

    Aplikasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita