Model Desktop 30-Inci OLED Transparan

  • Epitome teknologi lan keanggunan layar OLED 30-inci OLED

    Epitome teknologi lan keanggunan layar OLED 30-inci OLED

    Ngenalke model desktop 30-inci OLED Transparan sing canggih - lambang teknologi lan keanggunan.Kanthi desain sing apik lan fitur sing luar biasa, tampilan inovatif iki ndadekake pengalaman ndeleng sampeyan menyang tingkat anyar.
    Ing tengah-tengah teknologi sing luar biasa iki ana panel OLED Transparan.Kanthi piksel mandhiri, saben piksel individu bisa mancarake cahya kanthi mandiri, ngasilake gambar sing urip lan urip.Saksiake warna sing bener lan rincian sing cetha kaya sadurunge, amarga tampilan iki entuk rasio kontras sing apik banget lan sudut pandang sing amba.