Tampilan Pole Lampu LED

  • Layar iklan tiang lampu ruangan LED

    Layar iklan tiang lampu ruangan LED

    Kutub lampu cerdas, nggunakake teknologi kayata LoRa, ZigBee, kontrol stream video, lan Internet of Things, nginstal macem-macem piranti akuisisi lan sensor ing mburi ngarep kanggo ngumpulake informasi lan ngontrol jarak adoh saben piranti pinter ing mburi ngarep, lan ngirim data. menyang backend server liwat jaringan Iki diproses lan digabungake menyang sistem manajemen cerdas multi-fungsi, yaiku, adhedhasar fungsi lampu, nggabungake WIFI, pengawasan video, siaran umum, tumpukan pangisi daya kendaraan listrik, basis 4G stasiun, layar kutub lampu, ngawasi lingkungan, Alarm siji-tombol lan akeh fungsi liyane.