Auto Dimming Taxi gendheng LED Tampilan 120w Tampilan Visions LED Pratandha

Katrangan singkat:

3U VIEW Taxi Roof LED Display minangka platform media seluler anyar sing bisa nampilake pariwara.Beda karo media tradisional, 3U VIEW Taxi Roof LED Display bisa ngalih pariwara kanthi cerdas miturut lokasi lan informasi lalu lintas liwat modul GPS sing dibangun.Yen sampeyan nggoleki produk sing nduweni kinerja lan efek iklan sing dibutuhake.3U VIEW minangka pilihan sing paling apik kanggo sampeyan!


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:TS16949 CE FCC 3C
  • Seri produk:VST-A
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katentuan Pembayaran & Pengiriman

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa dibantah
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 2000 / set / wulan

    Kaluwihan

    1. 3U VIEW Taxi Roof LED Display luwih tipis tinimbang Layar Mobil LED tradisional, bagian paling tipis mung 5.6cm.

    2. Wis desain resistance angin dinamis, pengaruh angin kuwat ing layar mimpin bisa suda ing proses nyopir kacepetan dhuwur.

    3. Produk kasebut digabungake karo sensor cahya, padhange layar bisa diatur kanthi otomatis miturut lingkungan ing wayah awan lan wengi.

    4. Uga terintegrasi karo piranti GPS, sampeyan bisa muter iklan sing dikarepake ing macem-macem wilayah lan ngerti kahanan siaran pariwara kapan wae.

    5. Sistem kontrol lan sumber daya terpadu ing sisih ngisor layar kanggo debugging trep.Mung mbusak bagean saka sistem kontrol ing sisih kiwa, ana ora perlu kanggo mbongkar tutup pangayoman kaya produk generasi kapindho.

    VST-A

    Perbandingan Kinerja

    Panggunaan manik lampu hemat energi, liwat program hemat energi sakabèhé, kanggo ngontrol konsumsi daya maksimum peralatan tampilan LED ing konsumsi daya rata-rata 500W kira-kira 100W.
    Desain sirkuit hemat energi kanggo nyuda konsumsi daya tanpa mengaruhi efek tampilan sakabèhé.

    Ngadopsi manik lampu LED ruangan sing padhang dhuwur, padhange bisa tekan 5000 CD / m2 ing wayah awan.
    Fungsi pangaturan padhang, sampeyan bisa nyetel nilai padhange tampilan ing latar mburi kanthi wektu, tansah njaga efek tampilan sing paling apik ing tampilan.

    PC kateguhan impact dhuwur, panas dhuwur lan resistance kadhemen, resistance karat, transparan dhuwur.Frosted kanggo nyegah glare.Ora mengaruhi tampilan langsung ing srengenge.

    2-perbandingan kinerja

    Omah aluminium sing digambar pribadi, bobot entheng.
    Waterproof karet gasket sealing, Kelembapan-bukti.
    Lumahing karo perawatan oxidized, ora teyeng, ora karat.
    Desain khusus kanggo ngiyataken struktur shockproof lan struktur boros panas.
    Cocog kanggo kahanan dalan sing rumit.Mesthekake kekuatan instalasi.
    Desain streamline sing dipaten, resistensi angin sing sithik, penampilan sing lancar.
    Desain pangopènan cepet-kunci cangkang paten.

    Tampilan Video Struktur Produk

    Taxi Roof Led Tampilan Instalasi Langkah

    Instalasi gampang, langkahe padha karo rak gendheng mobil biasa.Mung kudu nginstal tampilan LED mobil ing rak dhisik, banjur pasang ing mobil.

    Auto Dimming P2.5 Taksi gendheng LE5

    Taxi Roof Led Tampilan Parameter Pambuka

    Item VST-A2.5 VST-A3.3 VST-A5
    Piksel 2.5 3.3 5
    Tipe Led SMD 1921 SMD 1921 SMD 1921
    Kapadhetan piksel(titik/m2) 160000 9000 40000
    Ukuran tampilan (W*Hmm) 960*320 960*320 960*320
    Ukuran Kabinet (W*H*Dmm) 1106x408x141 1106x408x141 1106x408x141
    Resolusi Kabinet (titik) 384*128*2 288*96*2 192*64*2
    Bobot Kabinet(Kg/unit) 15 15 15
    Bahan Kabinet Kab alumunium alumunium alumunium
    padhang (CD/㎡)
    ≥4500 ≥4500 ≥4500
    Sudut Pandang V140°/H 140° V140°/H 140° V140°/H 140°
    Konsumsi Daya Maks (W/set) 420 380 350
    Ave.Konsumsi Daya (W/set) 135 115 95
    Tegangan Input (V) 12 12 12
    Refresh Rate (Hz) 5120 5120 5120
    Suhu operasi (°C) -40~80 -40~80 -40~80
    Kelembaban Kerja (RH) 15%~95% 15%~95% 15%~95%
    Ingress Protection IP65 IP65 IP65
    Cara Kontrol 4G+GPS+WiFi+AP+Android

    Aplikasi

    Auto Dimming P2.5 Taksi gendheng LE4
    Auto Dimming P2.5 Taksi gendheng LE3
    Auto Dimming P2.5 Taksi gendheng LE2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita