Ngenalke tampilan rental LED revolusioner kita

Katrangan singkat:

Ngenalke tampilan rental LED revolusioner kita, solusi pokok kanggo kabeh acara lan kabutuhan iklan.Monitor mutakhir iki nawakake padhang sing ora ana tandhingane, warna sing sregep lan kinerja sing mulus, saengga sampurna kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan.
Kanthi teknologi canggih, tampilan rental LED kita nyedhiyakake kualitas gambar sing ora ana tandhingane, njamin konten sampeyan tansah asri, cetha lan narik kawigaten.Apa sampeyan nampilake iklan, nampilake pesen penting, utawa nampilake visual sing nggumunake, pertunjukan iki bakal narik kawigaten para pamirsa lan menehi kesan sing langgeng.


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:TS16949 CE FCC 3C
  • Seri produk:VSR
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katentuan Pembayaran & Pengiriman

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa dibantah
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 1000 / set / wulan

    Kaluwihan

    product_img (1)
    product_img (2)
    product_img (3)
    img_produk (4)
    product_img (5)

    LED tampilan rental Parameter Pambuka

    Item VSR-A1.9 VSR-A2.6 VSR-A2.97 VSR-A3.9 VSR-A4.8
    Piksel 1.9 2.6 2.97 3.9 4.8
    Kapadhetan piksel (piksel/sq.m.) 262144 35156 22500 65536 43264
    Paket LED SMD1515 SMD1921 SMD2727 SMD1921 SMD1921
    Skenario Aplikasi njero ruangan njobo
    Ukuran Kabinet (mm * mm * mm) 500*500*78 500*500*78/500*1000*78
    Bahan Panel Aluminium Die-Casting Aluminium Die-Casting
    Bobot Kabinet (± 0,25kg) 7 7
    Padhang (nits) 900/1000 5000 4500
    Metode Scanning 1/32 1/32 1/28 1/8 1/13
    Matriks Piksel (px*px) 264*264 192*192 168*168 128*128/128*256 104*104/104*208
    Refresh Rate 1920/3840 1920/3840
    Konsumsi Daya Maksimum 600 560 568 660 660
    Konsumsi Daya Rata-rata 200 187 189 230 230
    Tegangan Input (V) AC: 100-240/200-240 AC: 100-240/200-240
    Cara Instalasi Gantung/Vertikal Gantung/Vertikal
    Rating IP (ngarep / mburi) IP54/IP30 IP65/IP54

    Aplikasi

    Aplikasi_2
    app_1
    Aplikasi3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita