Ngenalke tampilan transparan LED sing canggih

Katrangan singkat:

Ngenalke tampilan transparan LED sing canggih, produk revolusioner sing bakal ngganti cara kita nampilake lan ngiklanake.Kanthi desain sing ramping lan modern, tampilan transparan iki kanthi sampurna nggabungake estetika lan fungsi kanggo menehi pengalaman visual sing ora ana tandhingane.
Tampilan LED transparan sing paling canggih iki nduweni padhang lan kajelasan sing luar biasa, njamin kualitas gambar sing nggumunake ing lingkungan apa wae.Sifat transparan kasebut ngidini pamirso bisa ndeleng konten liwat tampilan, dadi sampurna kanggo etalase, mall blanja, bandara, lan area lalu lintas sing akeh ing ngendi visual sing apik banget penting kanggo narik perhatian.


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:TS16949 CE FCC 3C
  • Seri produk:VSP
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katentuan Pembayaran & Pengiriman

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa dibantah
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 1000 / set / wulan

    Kaluwihan

    Kothak pemancar cahya ngarep LED nganggo desain modular, lan ana sawetara ukuran standar kayata1000X1000mm, 1000x500mm, etc.It nduweni karakteristik transparan, instalasi cepet lan treppangopènan, lan bisa diinstal dening hoisting lan instalasi vertikal.

    Led (1)
    Led (2)
    Led (3)
    Led (4)

    1. Modularitas, Jahitan DIY Gratis.

    2. Kontrol cerdas, ponsel, komputer bisa ngunggah video.

    3. Transparansi dhuwur, ora mengaruhi cahya, transparansi luwih saka 62%.

    4. Desain kotak aluminium profil, ultra-ringan (produk rampung 15kg / m), ultra tipis (ketebalan 65mm), panas sing apikboros, instalasi gampang.

    5. Konsistensi tampilan layar LED ndadekke pelanggan Gambar luwih alus lan mbenakakepengalaman visual pangguna.

    6. High refresh, grayscale dhuwur, kontras dhuwur, gambar ayu, efek visual banget.

    7. Layanan sing disesuaikan, miturut kabutuhan lan kahanan nyata, njaga transparansi, tampilanintegritas, konsistensi, lan ing wektu sing padha, ngetokake solusi sing cocog banget kanggo sampeyan.

    8. Self-cooling karo sumber daya PFC, sertifikasi CE, kakehan, overvoltage lan overtemperaturepangayoman, voltase sudhut (opsional) mundhak dhuwur, efficiency dhuwur, hemat energi, safety lan lingkungan.

    Layar transparan LED

    Item

    VSP3.9-7.8

    VSP10.4-10.4H

    VSP15.6-15.6

    VSP20.8-20.8

    Jarak Piksel (mm)

    3.9(H)/7.8(V)

    10.4(H)/10.4(V)

    15.6(H)/15.6(V)

    20.83(H)/20.83(V)

    Kapadhetan piksel

    (piksel/sq.m)

    32768

    9216

    4096

    2304

    LED

    SMD1921

    SMD2727

    SMD2727

    SMD2727

    Ukuran Modul (mm)

    500X125

    1000X125

    1000X125

    1000X125

    Resolusi Modul

    128X16 piksel

    96X12 piksel

    64X8 piksel

    48X6 piksel

    Jumlah Modul

    W2XH8

    W1XH8

    W1XH8

    W1XH8

    Ukuran Kabinet

    (mm)

    1000X1000X80

    1000X1000X80

    1000X1000X80

    1000X1000X80

    Resolusi Kabinet

    256X128 piksel

    96X96 piksel

    64X64 piksel

    48X48 piksel

    Timbang(kg)

    11

    13

    12

    12

    Ukuran kasedhiya

    (mm)

    1000x500x80

    1000x500x80

    1000x500x80

    1000x500x80

    Bahan Kabinet Kab

    profil aluminium

    profil aluminium

    profil aluminium

    profil aluminium

    padhang

    4500-5000nits

    8500-9500nits

    4500-7500nits

    3500-5500nits

    Tingkat Transparansi

    65%

    65%

    75%

    80%

    Konsumsi Daya

    (Max / Ave)

    (W/sqm)

    800/270

    800/270

    800/270

    600/200

    View Angle

    (H/V)

    160°/140°

    160°/140°

    160°/140°

    160°/140°

    Aplikasi

    kasus (2)
    kasus (1)
    kasus (4)
    kasus (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita