Layar iklan lantai LED warna lengkap HD

Katrangan singkat:

Mesin iklan LED 3UVIEW berkualitas tinggi lan tahan lama, kanthi layar tampilan sing apik banget, lan bisa muter macem-macem file informasi kayata gambar, video, lan audio.Mesin iklan LED iki nduweni fungsi layar definisi dhuwur, layar pamisah cerdas, switch wektu, remot kontrol lan layar puter maneh.Prasaja lan ultra-tipis awak, katon apik gayane lan prasaja, atmosfer dhuwur-mburi, struktur prasaja lan trep nggunakake.Kanthi IP independen, bisa dikontrol kanthi tepat lan nambah efisiensi operasional.Digunakake sacara wiyar ing distrik bisnis utama lan macem-macem bandara, stasiun, hotel, restoran, pusat perbelanjaan, bioskop, bank, rumah sakit, pesta pernikahan, toko mewah, supermarket rantai lan papan liyane.


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:TS16949 CE FCC 3C
  • Seri produk:VST-A
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katentuan Pembayaran & Pengiriman

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa dibantah
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 2000 / set / wulan

    Kaluwihan

    1. Suntingan program sing kuat lan konkurensi tugas: bisa nyukupi kabutuhan macem-macem aplikasi teknik proyek lan industri sing beda-beda;
    2. Manajemen sing trep: manajemen kluster, ndhukung pengelompokan multi-level terminal lan pangguna, lan ndhukung setelan panguwasa multi-level kanggo pangguna;
    3. Multiple networking: ndhukung kabel (port jaringan/serat optik), nirkabel (WiFi, 3G/4G) lan cara akses liyane;
    4. Keamanan data: enkripsi 16-bit + verifikasi kothak layang + manajemen wewenang telung tingkat, tugas sing ora diaudit ora bakal dirilis;
    5. Rilis informasi wektu nyata: rilis informasi darurat kanthi cepet;generasi otomatis log puter maneh;
    6. Tampilan layar pamisah isi: siji layar bisa muter video lan gambar ing wektu sing padha, lan sawetara gambar layar pamisah bisa ditampilake;
    7. Puter maneh klompok konten: muter konten sing beda ing layar sing padha, lan muter konten sing padha ing layar sing beda;

    produk (2)

    8. Jaminan keamanan informasi: nggunakake teknologi enkripsi khusus, bisa ngontrol kabeh program sing durung disetujoni dening platform sing bakal diputer ing terminal;
    9. Server merek sing diduweni dhewe: ndhukung docking pembangunan sekunder SDK lan set lengkap layanan sawise-sales;
    10. Gampang kanggo nggedhekake: desain modular, gampang kanggo nggedhekake fungsi piranti lunak;hardware ndhukung penyebaran prajurit, nalika server dimuat, server lengkap bisa nyiyapake, lan server lengkap bisa ndhukung 2000 sambungan terminal dadi online ing wektu sing padha, lan ndhukung nginggilaken latar mburi sistem;

    Parameter layar iklan lantai LED

    Item VSF-A2.5 VSF-A3 VSF-A4
    Piksel 2.5 3 4
    Tipe Led SMD 1921 SMD 1921 SMD 1921
    Kapadhetan pikseltitik/m2 160000 105625 65000
    Ukuran TampilanW* Hmm 960*1280 960*1280 960*1280
    Ukuran KabinetW*H*Dmm 1000x1800x140 1000x1800x140 1000x1800x140
    Resolusi Kabinettitik-titik 384*512 320*420 240*320
    Bobot KabinetKg/unit 45 45 45
    Bahan Kabinet Kab wesi wesi wesi
    padhangCD/㎡ ≥6000 ≥6000 ≥6000
    Sudut Pandang V140°/H 140° V140°/H 140° V140°/H 140°
    Konsumsi Daya MaksW/set 1800 1600 1300
    Ave.Konsumsi DayaW/set 540 480 400
    Voltage InputV 220/110 220/110 220/100
    Refresh RateHz 3840 3840 3840
    Suhu Operasi°C -40~80 -40~80 -40~80
    Kelembapan Kerja (RH) 15%~95% 15%~95% 15%~95%
    Ingress Protection IP65 IP65 IP65
    Cara Kontrol

    Android+4G+AP+WiFi+GPS+8GB Flash

    Aplikasi

    app 1
    app 2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk