Layar iklan tiang lampu ruangan LED

Katrangan singkat:

Kutub lampu cerdas, nggunakake teknologi kayata LoRa, ZigBee, kontrol stream video, lan Internet of Things, nginstal macem-macem piranti akuisisi lan sensor ing mburi ngarep kanggo ngumpulake informasi lan ngontrol jarak adoh saben piranti pinter ing mburi ngarep, lan ngirim data. menyang backend server liwat jaringan Iki diproses lan digabungake menyang sistem manajemen cerdas multi-fungsi, yaiku, adhedhasar fungsi lampu, nggabungake WIFI, pengawasan video, siaran umum, tumpukan pangisi daya kendaraan listrik, basis 4G stasiun, layar kutub lampu, ngawasi lingkungan, Alarm siji-tombol lan akeh fungsi liyane.


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:TS16949 CE FCC 3C
  • Seri produk:VST-A
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katentuan Pembayaran & Pengiriman

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa dibantah
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 2000 / set / wulan

    Kaluwihan

    Pambuka layar kutub lampu cerdas:

    1. Skenario aplikasi: digunakake ing kutub lampu dalan utama ing macem-macem negara

    2. Fungsi: stasiun pangkalan komunikasi 4G/5G, remot kontrol, layar kutub lampu LED, ngawasi lingkungan, pangenalan rai, sistem keamanan, sistem energi anyar, lan sapiturute (fungsi bisa ditambahake miturut kabutuhan pelanggan)

    3. Sumber cahya: manik-manik lampu LED sing padhang ruangan

    4. Mode kontrol: kontrol cluster 4G

    5. Waterproof kelas: IP65

    Layar iklan tiang lampu ruangan LED (3)
    LED

    Parameter layar iklan kutub lampu ruangan LED

    Item

    VSG-A2.5

    VSG-A4

    VSG-A5

    Piksel

    2.5

    3.3

    5

    Tipe Led

    SMD 1921

    SMD 1921

    SMD 1921

    Kapadhetan piksel

    titik/m2

    160000

    90000

    40000

    Ukuran Tampilan

    W* Hmm

    640*960

    640*960

    640*960

    Ukuran Kabinet

    W*H*Dmm

    680x990x140

    680x990x140

    680x990x140

    Resolusi Kabinet

    titik-titik

    256*384

    160*240

    128*192

    Bobot Kabinet

    Kg/unit

    23

    23

    23

    Bahan Kabinet Kab

    wesi

    wesi

    wesi

    padhang

    CD/㎡

    ≥4500

    ≥4500

    ≥4500

    Sudut Pandang

    V140°/H 140°

    V140°/H 140°

    V140°/H 140°

    Konsumsi Daya Maks

    W/set

    550

    480

    400

    Ave.Konsumsi Daya

    W/set

    195

    160

    130

    Voltage Input

    V

    220/110

    220/110

    220/100

    Refresh Rate

    Hz

    3840

    3840

    3840

    Suhu Operasi

    °C

    -40~80

    -40~80

    -40~80

    Kelembapan Kerja (RH)

    15%~95%

    15%~95%

    15%~95%

    Ingress Protection

    IP65

    IP65

    IP65

    Cara Kontrol

    Android+4G+AP+WiFi+GPS+8GB Flash

    Aplikasi

    app 2
    app 1
    app 3

    FAQ

    Q1.Apa klasifikasi layar LED ruangan?
    A: Tampilan LED ruangan disambungake karo kabinet, sing ndhukung kontrol sinkron lan asinkron, lan tampilan LED ruangan duwe cara instalasi sing beda-beda, kayata dipasang ing tembok, kutub siji lan kutub ganda, gendheng, lsp.

    Q2.Apa kaluwihan tampilan LED ruangan?
    A: Dampak visual sing kuwat.

    Q3.Suwene siklus produksi tampilan LED ruangan?
    A: Biasane butuh 7-20 dina kerja, gumantung saka jumlah pesenan sampeyan.

    Q4.Aku butuh conto, apa jumlah pesenan minimal 3UVIEW?
    A: 1 gambar.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk