Outdoor 100W Taxi Top LED Layar Padhang Dhuwur LED Taxi Top Advertising

Katrangan singkat:

Taksi lan kendharaan mobil online antar-jemput liwat dalan arteri utama ing kutha, nyedhiyakake area cahya sing luwih gedhe lan tingkat cahya sing luwih dhuwur.Nginstal layar iklan LED ing atap taksi lan kendaraan online mobil-hailing wis dadi gaya iklan ruangan anyar.

Saiki, wis wiwit muncul ing pirang-pirang negara lan wilayah kayata China, Amerika Serikat, Meksiko, Malaysia, Indonesia, Korea Selatan, lan Timur Tengah.

Kanthi nganyarke teknologi tampilan LED, tampilan mobil LED wis dadi pilihan penting kanggo industri iklan amarga padhange dhuwur lan gambar dhuwur-definisi.


  • Panggonan Asal:Cina
  • Jeneng merek:3U Ndeleng
  • Sertifikasi:TS16949 CE FCC 3C
  • Seri produk:VST-B
  • Detail Produk

    Tag produk

    Katentuan Pembayaran & Pengiriman

    Jumlah Pesanan Minimal: 1
    rega: Bisa dibantah
    Rincian kemasan: Karton Kayu Lapis Standar Ekspor
    Wektu Pangiriman: 3-25 dina kerja sawise nampa pembayaran sampeyan
    Syarat-syarat pembayaran: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
    Kapabilitas sumber: 2000 / set / wulan

    Kaluwihan

    3UVIEW Taxi Topper LED Tampilan

    Dadi media seluler anyar sing populer kanggo iklan kutha.
    Temtunipun luwih atraktif tinimbang tops taksi kertas printing tradisional, kanthi padhang sing luwih dhuwur, program dinamis, umur luwih dawa lan cara sing luwih fleksibel kanggo nganyari pariwara.
    Produk kita loro-lorone, banget cuaca-bukti, karo padhange dhuwur katon ing srengenge, lan Kangge, padhange bisa otomatis diatur miturut lingkungan.Ukuran tampilan lan gaya omah bisa disesuaikan.
    Kita uga nyedhiyakake pengontrol kanthi fungsi penargetan geo, tegese, sampeyan bisa ngrancang zona peta iklan adhedhasar GPS, lan ngirim iklan khusus menyang tampilan LED ndhuwur sing mlaku ing wilayah target.Fungsi iki disambut dening perusahaan iklan lan investor.

    1-Kaluwihan

    Perbandingan Kinerja

    1. 3U VIEW taxi roof LED layar iklan digital luwih entheng tinimbang layar mobil LED tradisional, mung 16 kg, lan 35% luwih entheng tinimbang kothak wesi die-cast tradisional.

    2. 3U VIEW taxi roof LED layar iklan digital adopts desain resistance anti-angin, kang bisa nyuda impact saka angin kuwat ing layar LED sak kacepetan dhuwur driving.

    3. Tutup ngarep lan mburi 3U VIEW taxi roof LED layar iklan digital nganggo desain struktur kothak cahya, sing bisa nyithak LOGO perusahaan kanggo promosi merek sing luwih apik.

    4. 3U VIEW mendhoan gendheng LED layar iklan digital adopts topeng PC karo kateguhan impact dhuwur, resistance panas dhuwur, resistance kadhemen, resistance karat lan transparan dhuwur.Iku solves shortcomings saka topeng akrilik tradisional kayata gampang yellowing lan brittleness.

    2-perbandingan kinerja

    5. 3U VIEW mendhoan gendheng LED layar iklan digital dilengkapi penggemar suhu-kontrol.Nalika suhu internal layar mobil LED tekan ndhuwur 40 derajat, penggemar bakal kanthi otomatis nyuda suhu kerja internal layar mobil LED lan njamin operasi normal layar mobil LED.

    Tampilan Video Struktur Produk

    Taxi Roof Led Tampilan Instalasi Langkah

    Instalasi gampang, langkahe padha karo rak gendheng mobil biasa.Mung kudu nginstal tampilan LED mobil ing rak dhisik, banjur pasang ing mobil.

    B款安装

    Taxi Roof Led Tampilan Parameter Pambuka

    Item

    VST-B2

    VST-B2.5

    VST-B3.3

    VST-B4

    VST-B5

    Piksel

    2

    2.5

    3.3

    4

    5

    Tipe Led

    SMD 1415

    SMD 1921

    SMD 1921

    SMD 1921

    SMD 1921

    Kapadhetan piksel

    titik/m2

    250000

    160000

    91809

    62500

    40000

    Ukuran Tampilan

    W* Hmm

    960*320

    960*320

    960*320

    960*320

    960*320

    Ukuran Kabinet

    W * H * D mm

    1036x386x139

    1036x386x139

    1036x386x139

    1036x386x139

    1036x386x139

    Resolusi Kabinet

    titik-titik

    480*160*2

    384*128*2

    288*96*2

    240*80*2

    192*64*2

    Bobot Kabinet

    Kg/unit

    16~17

    16~17

    16~17

    16~17

    16~17

    Bahan Kabinet Kab

    alumunium

    alumunium

    alumunium

    alumunium

    alumunium

    padhang

    CD/㎡

    ≥4500

    ≥4500

    ≥4500

    ≥4500

    ≥4500

    Sudut Pandang

    V160°/H 140°

    V160°/H 140°

    V160°/H 140°

    V160°/H 140°

    V160°/H 140°

    Konsumsi Daya Maks

    W/set

    480

    430

    380

    360

    350

    Ave.Konsumsi Daya

    W/set

    180

    140

    120

    110

    100

    Tegangan Input

    V

    12

    12

    12

    12

    12

    Refresh Rate

    Hz

    3840

    3840

    3840

    3840

    3840

    Suhu Operasi

    °C

    -30~80

    -30~80

    -30~80

    -30~80

    -30~80

    Kelembapan Kerja (RH)

    10%~80%

    10%~80%

    10%~80%

    10%~80%

    10%~80%

    Ingress Protection

    IP65

    IP65

    IP65

    IP65

    IP65

    Cara Kontrol

    Android+4G+AP+WiFi+GPS+8GB Flash

    Aplikasi

    APLIKASI (3)
    APLIKASI (2)
    APLIKASI (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita